«Θέλω να καθιερωθώ»

«Θέλω να καθιερωθώ»

Για την πορεία της προετοιμασίας και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λάζλο Μπόλονι, το συμβόλαιό του και το έντονο στοιχείο νέων παικτών που χαρακτηρίζει το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:{textlink}

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι τύχη να ξεκινάω με έναν τόσο έμπειρο προπονητή. Θεωρώ ότι είναι ένα μέρος που μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια. Σίγουρα στο μυαλό του προπονητή είναι ο πρώτος αγώνας που είναι σε 20 μέρες».

Για τους δικούς του στόχους: «Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλεύω για να βελτιωθώ και εγώ προσωπικά».

Για τον Μπόλονι: «Από την αρχή θέλει να περάσει ένα δικό του στυλ. Μας ζητάει σε κάθε προπόνηση να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο και να κερδίσουμε τη μπάλα ψηλά. Νομίζω η φιλοσοφία του είναι πιο επιθετική».

Για το ποιο κομμάτι θέλει να βελτιώσει: «Σίγουρα την ταχύτητα στο παιχνίδι και να βελτιωθώ και στο σκοράρισμα. Υπάρχουν πολλά που θέλω να βελτιώσω».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Με γεμίζει υποχρεώσεις να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Εν μέρει έχω ηρεμήσει σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο αλλά πρέπει να δουλέψω για να καθιερωθώ».

Για την περίοδο που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μπόρεσα να βοηθήσω σε αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής. Εχω να δώσω πάρα πολλά και φέτος θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο»

Για τη θέση που του αρέσει: «Πιο επιθετικά είναι η θέση μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ ότι μου ζήτησαν θα το έπαιζα. Η θέση μου όμως είναι λίγο πιο μπροστά. Με ρώτησε και ο Μπόλονι από την πρώτη στιγμή την άποψή μου και του είπα πιο επιθετικά. Μίλησε με όλους όχι μόνο με μένα».

Για τον ανταγωνισμό φέτος: «Η περσινή μου εμπειρία μόνο θετική ήταν για μένα. Αυτήν τη χρονιά θα είανι ακόμα πιο δύσκολο για μένα. Είμαστε αρκετοί παίκτες σε αυτήν τη θέση, αλλά ο ανταγωνισμός πιστεύω θα με βοηθήσει».

Για το γεγονός ότι επανενώνεται η ομάδα Νέων που είχε πάρει το πρωτάθλημα: «Είναι μία δικαίωση για το τι γίνεται στα τμήματα υποδομής. Γϊνεται πολύ σωστή δουλειά και μπορούν να βγου πολλοί παίκτες. Ελπίζω να έρθει η στιγμή να παίζουν αρκετοί παίκτες από τις ακαδημίες».

Για την περίοδο των δανεισμών: «Δε μετανιώνω. Με βοήθησε σαν χαρακτήρα και σαν παίκτη. Θεωρώ ότι έκανα καλή επιλογή. Αλλά δε μπορώ να πω στον καθένα τι θα κάνει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η ομάδα είχε ένα πλάνο για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο μακριά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη και να πάρουμε το Κύπελλο. Φέτος θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πρώτο, να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και φυσικά να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τις διαφορές πέρσι με φέτος: «Δε μπορώ να ξέρω τι δουλειά είχε γίνει πιο πριν. Ο κ. Μπόλονι θέλει να περάσει μία φιλοσοφία που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι όνομα είναι και σε πόσο υψηλό επίπεδο έχει δουλέψει».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ίσως υπάρχουν και φέτος: «Στην αρχή ήταν δύσκολο. Γενικά η χρονιά ήταν δύσκολη. Πέρσι το βιώσαμε και φέτος νομίζω θα είμαστε πιο έτοιμοι. Θα μας βοηθήσει να έχουμε πολλούς αγώνες. Οι περισσότεροι παίκτες είναι εδώ τρία χρόνια και παραπάνω και υπάρχει η κατάλληλη χημεία».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved