«Νέα μου οικογένεια η Κέρκυρα»

«Νέα μου οικογένεια η Κέρκυρα»

Ετοιμος για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στην Κέρκυρα είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος, όπως δήλωσε στο Onsports.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας τη Δευτέρα (4/7) υπέγραψε για δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Φαίακες και έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση. Ερχόμενος στην Κέρκυρα βρήκε αρκετούς φίλους, καθώς οι περισσότεροι Ελληνες παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ είναι παλιοί του συμπαίκτες, και ο ίδιος επισήμανε στο Onsports πως βρήκε μια νέα… οικογένεια.{textlink}

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κέρκυρα;

«Είναι μια καινούρια προσπάθεια για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Η Κέρκυρα είναι μια σοβαρή ομάδα και οικονομικά υγιής και θεωρώ πως είναι ευτυχία για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει εδώ. Εχουμε έρθει αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην Κέρκυρα και ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει λίγο να γνωριστούμε και να δεθούμε σαν ομάδα, προκειμένου να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο».

Με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησες;

«Ο προπονητής ήρθε και μίλησε σε όλους τους νέους παίκτες και μας καλωσόρισε στην Κέρκυρα. Είναι σοβαρός προπονητής και θέλει να δουλέψει για να φανεί το έργο του στον αγωνιστικό χώρο».

Το κλίμα στην ομάδα πως το βρήκες;

«Ένιωσα αμέσως άνετα, καθώς στην Κέρκυρα βρίσκονται πολλά παιδιά που έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν. Βρήκα τους Ιωάννου, Τσίγκα, Κοντοδήμο, Βενέτη, Μίχο, Καλατζή και με έκαναν να αισθανθώ πως ήρθα σε μια οικογένεια. Δεν πιστεύω πως θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστώ».

Μαζί με σένα, υπέγραψε στην Κέρκυρα κι ένας ακόμη τερματοφύλακας, ο Τζάστιν Χάμπερ. Πως βλέπεις τον… εσωτερικό σου αντίπαλο;

«Δεν τον ξέρω καλά τον Χάμπερ. Τον έχω δει μόνο στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με τη Μάλτα. Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό άθλημα και πιστεύω και οι δύο θα δώσουμε τη μάχη μας στις προπονήσεις για να κερδίσουμε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Κέρκυρας για τη νέα χρονιά;

«Σίγουρα προέχει να εξασφαλίσει η ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία. Αν απαλλαγούμε από αυτό το άγχος, θα μπορούμε να παίξουμε πιο άνετα και πιο απελευθερωμένα».

Τέλος, πως σου φαίνεται η Κέρκυρα ως νησί;

«Είναι πολύ όμορφα εδώ και αρέσει σε μένα και την οικογένειά μου. Η Κέρκυρα είναι ένα υπέροχο νησί και θεωρώ πως θα είναι ευχάριστη η διαμονή μου».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved