«Τρέχουν» στον Παναθηναϊκό

«Τρέχουν» στον Παναθηναϊκό

«Τρέχουν» για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, μετά τις αποχωρήσεις Γκοβού και Μάτος – Ενδιαφέρον για τον Ραλφ της Κορίνθιανς.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει εδώ και καιρό να γίνονται άμεσα οι αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως όταν φεύγει ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αντικαθίσταται χωρίς χρονοτριβή με κάποιον νέο και αυτό πλέον έχει ενεργοποιήσει για τα καλά τους διοικούντες του Παναθηναϊκού που κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η απόκτηση κεντρικού χαφ, αφού πλέον υπάρχει μεγάλο κενό στη συγκεκριμένη θέση μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και με την πώληση του Μαρσέλο Μάτος στην Μποταφόγκο.

Στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αρκετά ψηλά το όνομα του Αντρές Μαντρίντ με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Μπράγκα και έχει καλή άποψη για τις ικανότητές του. Ο 30χρονος Αργεντινός έχει μείνει ελεύθερος από τους Πορτογάλους και δηλώνει πως θέλει να δουλέψει ξανά με τον 65χρονο τεχνικό και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάτι που δεν είναι απίθανο.

Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν Ραλφ

Ο Μαντρίντ δεν παίζει ωστόσο μόνος του για την θέση του κεντρικού χαφ στο «τριφύλλι» αφού οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Ραλφ από την Κορίνθιανς. Ο 27χρονος μέσος έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους Βραζιλιάνους δεν είναι απίθανο να γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του, από τη στιγμή που υπάρχει μια μικρή ρευστότητα μετά τις αποχωρήσεις και την πώληση του Μάτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως δηλώνει και ο μάνατζερ του Ραλφ, ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πολύ θετικός στο να φύγει από την Κορίνθιανς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι Βραζιλιάνοι άλλωστε δε θα έλεγαν όχι στην παραχώρησή του, από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θέλουν να πουλήσουν παίκτες για να πάρουν «ανάσα» τα ταμεία τους. Συνυπολογίζοντας ότι ο Ραλφ το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος, ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ θα ήταν αρκετό για να τον φέρει στην Παιανία.

«Τρέχουν» και για ακραίο χαφ

Δεν είναι όμως μόνο ο άξονας της μεσαίας γραμμής που θέλει ενίσχυση στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι των «πρασίνων» κινούνται και για την ανεύρεση ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, κυρίως στην δεξιά πτέρυγα. Κι αυτό γιατί για την συγκεκριμένη θέση δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές στον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τις αποχωρήσεις των Γκοβού και Λουίς Γκαρσία.

Έτσι, στο «τριφύλλι» θα εξετάσουν εκ νέου τις επιλογές που έχουν στη λίστα τους για τις συγκεκριμένες θέσεις, με τον Μπρούνο Γκάμα να αρέσει στον προπονητή του Παναθηναϊκού και να θεωρείται μια πολύ καλή και προσιτή περίπτωση για τους «πράσινους». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φερέιρα θα ζητήσει και την απόκτηση ενός επιθετικού, τουλάχιστον, σε περίπτωση που πωληθεί ο Σισέ.



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved