Η απάντηση του Πανσερραϊκού

Η απάντηση του Πανσερραϊκού

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε προηγούμενη ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων «Che Guevara» εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Χρυσανθίδη, γίνεται λόγος για τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης, όσον αφορά στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, το σίριαλ των συζητήσεων με την οικογένεια Κούτλα, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αλλά και τις ενδεχόμενες μεταγραφές των Ανάκογλου και Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε απάντηση της ανακοίνωσης με ημερομηνία 1-7-2011 του CLUB CHE GUEVARA η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ανακοινώνει τα παρακάτω για την σωστή και ειλικρινή ενημέρωση όλων των Σερραίων φιλάθλων:

1. Σε καμιά των περιπτώσεων ο Πρόεδρος δεν απαξίωσε τους Σερραίους φιλάθλους αλλά ούτε και τους αγνόησε, παρότι δέχθηκε τέτοια υβριστικά συνθήματα κατά του προσώπου του και της οικογενείας του, (από μερίδα φιλάθλων) στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος επανειλημμένα έχει ευχαριστήσει τους Σερραίους φιλάθλους, τις τοπικές αρχές, τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για την βοήθεια που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Σίγουρα σε έναν υποβιβασμό λάθη γίνονται και αυτά επιμερίζονται στον καθένα το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και τέτοια λάθη έγιναν και στην ομάδα μας, και αναλαμβάνουμε την ευθύνη με πρώτο τον Πρόεδρο.

2. Αναφέρει η ανακοίνωση ότι λύθηκαν συμβόλαια παικτών και δεν έγινε προσπάθεια να κρατηθούνε παίκτες οι οποίοι προσφέρανε την περσινή περίοδο και ότι ο Πρόεδρος λειτουργεί ως προπονητής, μάνατζερ κλπ. Θα θέλαμε να γνωρίζουνε όλοι οι Σερραίοι φίλαθλοι ότι η πρώτη προσπάθεια του Προέδρου ήταν να κρατηθούνε οι παίκτες αυτοί για να προσφέρουν και στην νέα αγωνιστική περίοδο, για αυτό έγιναν επίσημες συζητήσεις και προτάσεις μαζί τους. Λύθηκαν ή έληξαν συμβόλαια παικτών και δεν ανανεώθηκαν όταν πλέον η ομάδα υποβιβάστηκε και οι παίκτες εξεδήλωσαν την επιθυμία να φύγουν από την ομάδα ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

3. Στο θέμα της πρόσληψης προπονητή πιστεύουμε ότι έγινε η καλύτερη επιλογή με την πρόσληψη του κ. ΟΥΡΙΜΠΕ. Σε συνεννόηση μαζί του πραγματοποιήθηκαν κάποιες μεταγραφές και για κάποιες άλλες υπήρξαν διαπραγματεύσεις οι οποίες όμως αμέσως σταμάτησαν, λόγω των τελευταίων γεγονότων του ποδοσφαίρου, καθόσον δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

4. Σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από τον επιχειρηματία κ. Κούτλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σερραίους φιλάθλους ότι, έγιναν δύο συναντήσεις με τον Πρόεδρο στις οποίες ήταν παρόν στην μεν πρώτη, ο πατέρας, ο υιός Κούτλας και ο κ. Σαμαράς (πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας), στην δε δεύτερη ήταν ο υιός κ. Κούτλας, δύο στελέχη της εταιρείας του και ο κ. Σαμαράς, όπου συζητήθηκαν και δόθηκαν διευκρινήσεις επί ερωτημάτων που τέθηκαν. Η τρίτη και καθοριστική συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, υπαιτιότητα του κ. Κούτλα, παρότι καθόρισε ο ίδιος τον τόπο της συνάντησης την ημερομηνία την ώρα και μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί.

5. Όσο δε ότι ο Πρόεδρος ζήτησε «τον ουρανό με τα άστρα» από την οικογένεια του κ. Κούτλα αυτό είναι τελείως ψευδές και αναληθές, καθόσον και οι δύο πλευρές συμφώνησαν τα τελικά οικονομικά ζητήματα να συζητηθούν στην τρίτη συνάντηση, τα οποία δεν είχαν καμιά σχέση με τα ποσά (ούτε κατά το ήμισυ) που δημοσιεύτηκαν στον αθλητικό Τύπο. Αυτό όμως που διαπιστώθηκε από όλους μας είναι να εμφανίζεται ο κ. Κούτλας σε διάφορες αθλητικές εφημερίδες ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών άλλων ομάδων, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν τον ενδιέφερε ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ αλλά όλη αυτή η διαδικασία ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με απώτερο σκοπό την προσωπική του προβολή και τίποτε περισσότερο. Για όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι στην διάθεση όλων σε δημόσια συζήτηση με τον κ. Κούτλα, προς απόδειξη των όσων αναφέρει.

6. Στο θέμα της παραχώρησης των ποδοσφαιριστών Ανάκογλου και Γεωργιάδη όπου γράφτηκε σε μερίδα του αθλητικού Τύπου ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από τον κ. Κούτλα να διαπραγματευτεί ο ίδιος για την μεταγραφή τους για δικό του όφελος, αυτό είναι τελείως ανακριβές, διότι στην συζήτηση που έγινε ο Πρόεδρος δήλωσε ότι, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας και είναι στην διάθεση του μεγαλομετόχου για να χειριστεί το όλο θέμα σε περίπτωση μεταγραφής τους ή όχι.

7.Όσον αφορά το θέμα των συζητήσεων με διάφορους φορείς (φιλάθλους, Δήμο, Συνδέσμους, παλαιμάχους, ΜΓΣ Πανσερραϊκό κλπ) το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ αλλά και ο Πρόεδρος ποτέ δεν απέκλεισε κανέναν από το τραπέζι του διαλόγου για συζήτηση και κατάθεση προτάσεων, όταν μάλιστα πρόκειται για συζητήσεις - προτάσεις που ως στόχο έχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

8. Τέλος ενημερώνουμε τους Σερραίους φιλάθλους ότι ο Πρόεδρος είναι διατεθειμένος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε ενδιαφερόμενο επενδυτή, ακόμα και αν ομάδα παραμείνει στην Super League, δίχως πρόσθετους οικονομικούς όρους.

Για το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ο Γεν. Διευθυντής
Χρυσανθίδης Βασίλειος»



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved