«Πρώτη» με όνειρα για την Ξάνθη

«Πρώτη» με όνειρα για την Ξάνθη

Μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε για την Ξάνθη με την πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο που έλαβε χώρα στα Πηγάδια.

Μαρίνος Ουζουνίδης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Εμίλ Ντίκα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ήταν τα τέσσερα καινούρια πρόσωπα στην φετινή παρθενική προπόνηση της Ξάνθης (ο Μπαξεβανίδης είναι... παλιός γνωστός). Οι περίπου 200 οπαδοί των Ακριτών που βρέθηκαν τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων τους υποδέθχηκαν με τον πλέον ενθουσιώδη τρόπο, όπως άλλωστε έκαναν και για τους παίκτες που προϋπήρχαν στο ρόστερ.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αριστείδης Πιαλόγλου, ο διευθύνων σύμβουλος, Νίκος Επιτρόπου, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Απόντες αντίθετα ήταν ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και ο Κρίστοφερ Κατόνγκο, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα για να κλείσει τη μεταγραφή του στη Χενάν.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αριστείδης Πιαλόγλου: «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και βέβαια στους παίκτες μας. Ξεκινάμε με τις καλύτερες προοπτικές τη νέα περίοδο και πίστη ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ότι πέρσι. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφικές μας κινήσεις, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι νεότερο. Σύντομα πάντως θα έχουμε εξελίξεις και οι παίκτες που θα έρθουν θα μας βοηθήσουν να ανεβούμε ποιοτικά»

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε ως παίκτη και που τώρα μου δίνει την ευκαιρία να την υπηρετήσω ως προπονητής. Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της νέας περιόδου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θα γίνουν τέσσερις με πέντε μεταγραφές. Τα τελικά συμπεράσματα βέβαια θα τα βγάλουμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αφού έχουμε δουλέψει σκληρά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει».

Εμίλ Ντίκα: «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ρουμανίας και σε αυτή την παρθενική έξοδο είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Ο κ. Ουζουνίδης με ήθελε παλιότερα στη Λάρισα, αλλά τότε αποφάσισα να πάω στην Κλουζ γιατί ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα όμως βρίσκομαι στην Ξάνθη και θέλω να γνωρίζω με την ομάδα μου πολλές επιτυχίες»

Παναγιώτης Βλαχοδήμος: «Νιώθω απόλυτη ικανοποίηση τόσο με αυτά που έμαθα για την Ξάνθη πριν έρθω εδώ, όσο και με αυτά που αντίκρισα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Με δουλειά και πίστη στις ικανότητές μου, πιστεύω ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι»

Μάρκο Μαρκόφσκι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ξάνθη και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από τη δουλειά και την επιτυχία. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είχα συμφωνήσει με την Ξάνθη εδώ και πάρα πολύ καιρό και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα ερχόμουν στα Πηγάδια».

Το Onsports βρέθηκε στα Πηγάδια και σας μετέφερε live ό,τι συνέβη στην παρθενική φετινή συγκέντρωση της Ξάνθης

{coveritlive}9462b60a93{/coveritlive}



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved