«Η ομάδα πάνω απ'όλους»

«Η ομάδα πάνω απ'όλους»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην Παιανία, μιλώντας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την αγωνιστική κατάσταση του Γκοβού καθώς και για τα διοικητικά της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερέιρα:

Για τους λόγους της συνέντευξης:
«Η συνάντηση δεν γίνεται γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα. Θα τα λέμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να ξέρετε και σεις τι γίνεται και να τα μεταφέρετε σωστά στον κόσμο».

Για την ήττα με την ΑΕΚ:
« Με Άρη, Πανιώνιο και Καβάλα η ομάδα πήγε καλά.Δυστηχώς με την  ΑΕΚ δεν μας βγήκε το παιχνίδι και δεν έφταιγαν οι αλλαγές όπως λέει ο κόσμος».

Για τους διεθνείς:
«Ο Καραγκούνης και ο Σεϊταρίδης είναι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Μαρίνος είναι βασικός μας παίκτης ενώ ο Καρνέζης είναι η μοναδική αλλαγή».

Για το πώς παρατάσσει την ομάδα:
«Ο προπονητής πρέπει να παρατάσσει την ομάδα ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε κάποιο τέρμα. Μετά δεχτήκαμε τα γκολ και δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε στα γκολ της ΑΕΚ όπως κάναμε με την Καβάλα».

Για το ποιος ευθύνεται για την ήττα από την ΑΕΚ:
«Δεν μπορούμε να χρεώσουμε την ήττα σε έναν ποδοσφαιριστή. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήττα ένα άλλο ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά ενώ εμείς όχι».

Για τους τραυματισμούς και το ρόστερ της ομάδας:
«Οι τραυματίες επηρεάζουν την συνέχεια της ομάδας αλλά όταν έχεις ένα ρόστερ από 20 ποδοσφαιριστές δε θα ήταν σωστό από την πλευρά του προπονητή  να μην δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλες οι μεγάλες ομάδες αυτό κάνουν».

Για τον Γκοβού:
«O Γκοβού δεν είναι όπως ήτανε κάποτε. Δεν τον χρησιμοποίησα με την ΑΕΚ γιατί ήθελα να δουλέψει περισσότερο. Θεωρώ ότι δεν έχει δείξει τις δυνατότητές του. Δεν είναι 20-23 ετών και δεν μπορεί να γίνει ο παίκτης που ήταν παλιά. Ελπίζω να γίνει όμως και να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Είναι ένας χρήσιμος παίκτης για την ομάδα μας».

Για το πώς βρήκε τον Γκοβού όταν έπιασε δουλειά στον Παναθηναϊκό:
« Όταν ήρθα στην Ελλάδα άκουγα πολλά για τον Γκοβού. Έκλεισα όμως τα αυτιά μου και ήθελα να δω το πώς είναι  στις προπονήσεις.Εγώ βλέπω αυτά που θέλω και τον χρησιμοποιώ».

Για τον Λάζαρο και για το αν πήγε και του είπε να παίζει δεξιά:
«Ποιος το είπε αυτό; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν δημοσιεύω ποτέ όσα λέω με τους παίκτες στην προπόνηση. Πολλοί ποδοσφαιριστές σκέφτονται τους εαυτούς τους και όχι την ομάδα. Οι παίκτες μπορούν να πάρουν έναν αγώνα αλλά οι τίτλοι κατακτώνται από τις ομάδες».

Για το μέλλον του Χριστοδουλόπουλου:
«Είναι ένας νέος παίκτης αλλά αν θέλει να παίξει σε μεγάλες ομάδες πρέπει να μάθει να παίζει και σε άλλες θέσεις. Πρέπει να μάθει να παίζει και στα άκρα και στο κέντρο».

Για το αν θα μείνει το καλοκαίρι και τις αλλαγές που θα γίνουν στα διοικητικά:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο χρονικό διάστημα που ήμαστε αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά έχει μεγάλη δυναμική. Το θέμα είναι να αποφασίσει η διοπίκηση τι διοίκηση θέλει να φτιάξει».

Τι είδους ομάδα θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό:
«Θα μπορώ να απαντήσω όταν ξέρω τι θα κάνει και η διοίκηση. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο σύλλογος είναι πάνω από όλα. Ούτε ο Πρόεδρος, ούτε η διοίκηση, ούτε οι παίκτες είναι οι πιο σημαντικοί από την ομάδα».

Αν θα έκανε μεταγραφές ποιες θα ήτανε:
«Εφόσον δουλεύω σε μία ομάδα και με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν μπορώ να μιλάω για μεταγραφές. Έχω συνεργασία με τους παίκτες μου και αν μιλήσω για κάτι τέτοιο θα την χαλάσω. Δεν τους προσφέρω κάτι να μιλήσω για μεταγραφές».

Για την ψυχολογία της ομάδας:
«Σε μία ομάδα είναι σημαντική η ψυχολογία γιατί επηρεάζει την απόδοση της. Δική μου ευθύνη είναι να εμποδίζω τέτοια θέματα και να χαλάνε το κλίμα».

Για το ματς με τον Εργοτέλη:
«Ο Εργοτέλης είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και είναι μια ομάδα που παίζει με κοντινές πάσες αλλά όχι γρήγορα. Για να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να αξιοποιήσουμε την ταχύτητά μας. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό είναι σημαντικό».

Για τον κόσμο στο ματς με την ΑΕΚ:
«Στο παιχνίδι αυτό ήθελα να νικήσουμε για τον κόσμο μας αλλά το καλό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για την νίκη όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved