Κόκε: «Ευχαριστώ τον Άρη»

Κόκε: «Ευχαριστώ τον Άρη»

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ο Σέρχιο Κόκε, δεν ξεχνάει ποτέ τον Άρη και την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο της ομάδας.

Ο πρώην αρχηγός των «κιτρίνων», παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «malagahoy.es», μιλώντας για την καριέρα του από το ξεκίνημά του στη Μάλαγα μέχρι τη σύντομη αγωνιστική παρουσία του στο MLS με τη φανέλα των Ντάιναμο Χιούστον.

Ο Σέρχιο Κόκε, όντας πιστός στους δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον Άρη και τον κόσμο του, δεν θα μπορούσε να μην κάνει για άλλη μια φορά ειδική αναφορά στα πέντε χρόνια παραμονής του στη Θεσσαλονίκη εξηγώντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν συνειδητοποίησε τι άφησε πίσω του όταν έφυγε για την Αμερική.

«Στον Άρη πέρασα τα τελευταία πέντε χρόνια κι έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο. Πέντε υπέροχα χρόνια και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Το πάθος του κόσμου στην Ελλάδα για το ποδόσφαιρο δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι ταυτίστηκα μαζί τους. Την πρώτη μου χρονιά στον Άρη πέτυχα 13 γκολ και παρά το γεγονός ότι είχα επιλογές να συνεχίσω κάπου αλλού, εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα και να ανταμείψω τον κόσμο για όσα μου έδωσε. Αυτό κράτησε πέντε χρόνια κι έπειτα πήρα την απόφαση να αποχωρήσω» είπε αρχικά ο Ισπανός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τη Θεσσαλονίκη λέγοντας: «Χρειαζόμουν την αλλαγή γιατί ένιωσα λίγο πιεσμένος με το να μένω στο ίδιο μέρος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Θεσσαλονίκη ήταν σαν τη Μάλαγα, έβγαινα στους δρόμους και γνώριζα τον κόσμο όπως με γνώριζε κι αυτός. Εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς του Άρη, ωστόσο ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να κάνω το άλμα στην καριέρα μου. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η απόφασή μου να πάω στην Αμερική τόσο βιαστικά λόγω του μεγάλου μισθού που μου προσφέρθηκε, δεν μου άφησε περιθώριο να σκεφτώ τι αφήνω πίσω μου».

Ερωτηθείς για τους δύο χαμένους τελικούς του Άρη, ο 28χρονος επιθετικός είπε: «Ηττηθήκαμε και στους δύο τελικούς. Ήταν μια ωραία εμπειρία και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Στον δεύτερο τελικό 30.000 οπαδοί του Άρη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να δουν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η εικόνα τα έλεγε όλα από μόνη της. Στον αγώνα είχαμε παίξει καλύτερα από τον Παναθηναϊκό αλλά χάσαμε 1-0, όπως έγινε και στον άλλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Συνέβη το ίδιο πράγμα. Είναι κάτι σαν την Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved