Θέλει Σισέ και η Ρούμπιν

Θέλει Σισέ και η Ρούμπιν

Εκτός από τη Λάτσιο που δείχνει να έχει προβάδισμα, για τον Τζιμπρίλ Σισέ ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και η Ρούμπιν Καζάν. Επιστρέφουν οι διεθνείς στις προπονήσεις. Κοντά στην πρώτη μεταγραφή.

Το… σίριαλ με την μεταγραφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού στη Λάτσιο δεν είχε κάποια νέα εξέλιξη την εβδομάδα που μας πέρασε και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι μνηστήρες για τον Γάλλο σταρ του «τριφυλλιού».

Από τις ΗΠΑ ως την Ρωσία… θέλουν Σισέ

Από την Κυριακή (03/07), αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στο «κόλπο» για τον Σισέ έχει μπει η Μπόλτον, ενώ λίγες μέρες πριν ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ανζί της Ρωσίας και τώρα κάνει την εμφάνισή της η Ρούμπιν Καζάν. Όπως υποστηρίζουν ρώσικα δημοσιεύματα, η αντίπαλος των «πρασίνων» στο περσινό Champions League ετοιμάζεται να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Σισέ.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Ρούμπιν και η Ανζί δίνουν… μάχη για να αποκτήσουν τον Σισέ ενώ η τιμή του Γάλλου παρουσιάζεται πως είναι 14 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν ισχύει μιας και οι Ρώσοι μάλλον μπερδεύτηκαν με την ρήτρα στο συμβόλαιο του Γάλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ βέβαια είναι αρνητικός στο να πάει στην Ρωσία, όπως αρνητικός ήταν και προς το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και των ομάδων από τις αραβικές χώρες που εκδήλωσαν την πρόθεση να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα, ο Σισέ έδειξε να μην ασχολείται ιδιαίτερα με το ενδιαφέρον ομάδων από το MLS, όπως το Σιάτλ, και εξελίξεις αναμένονται ουσιαστικά μόνο από την πλευρά της Λάτσιο. Εκτός κι αν ο Σισέ προτιμήσει τελικά την επιστροφή στην Premier League καθώς η Μπόλτον φέρεται να θέλει να τον αποκτήσει.

Επιστρέφουν οι διεθνείς

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα από τη Δευτέρα (04/07) να έχει ακόμα περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του αφού θα επιστρέψουν οι Έλληνες διεθνείς και ο Σεντρίκ Καντέ που είχαν εξασφαλίσει περισσότερες μέρες άδειας και θα ενσωματωθούν κανονικά. Έτσι, το «παρών» στις προπονήσεις θα δώσουν και οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Κοτσόλης. Κανονικά αναμένεται να προπονηθεί και ο Τζιμπρίλ Σισέ που την Κυριακή (03/07) αποχώρησε προληπτικά από την πρωινή προπόνηση.

Έρχεται μεταγραφή

Με τον Παναθηναϊκό να εξοικονομεί από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που κούνησαν μαντήλι, περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ , ενώ παράλληλα να βάζει και στα ταμεία περίπου 1,5 εκατ. «ζεστά» από τις μεταγραφές των Βραζιλιάνων, Γκάμπριελ και Μάτος, είναι έτοιμος πλέον να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή.

Αυτή μπορεί να μην είναι μεταγραφή… αεροδρομίου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ενδεκάδας και μάλιστα σε μια νευραλγική θέση όπως αυτή στη μεσαία γραμμή. Μετά την αποχώρηση και του Σίλβα (ήταν αδύνατο να ανανεώσει βάσει οικονομικών δεδομένων του Παναθηναϊκού), η απόκτηση μέσου (λογικά δύο) αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «πράσινους».

Ψηλά στη λίστα μάλιστα του Φερέιρα- ο οποίος έχει γνωστοποιήσει στους ιθύνοντες του συλλόγου την επιθυμία να έχει τους ποδοσφαιριστές που θα προορίζονται για βασικοί σε θέσεις κλειδιά, πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας- φέρεται να είναι ο Aντρες Μαντρίντ.

Η περίπτωση του Αργεντινού μέσου της Μπράγκα, για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός, διαθέτει ολοκληρωμένη άποψη, εξετάζεται διεξοδικά από τον Παναθηναϊκό, με δεδομένη πάντα και την οικονομική στενότητα που «πνίγει» τον σύλλογο.



Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved