Κίνηση στην Παιανία!

Κίνηση στην Παιανία!

Τι και αν ο Παναθηναϊκός ακολούθησε τον αντίστροφο δρόμο (δώσε- πάρε), φαίνεται πως την επόμενη εβδομάδα όχι μόνο θα υπάρξει κίνηση στην Παιανία, αλλά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προκληθεί… κυκλοφοριακό!

Για περισσότερο από ένα μήνα (μετά τη λήξη και των play off), στον Παναθηναϊκό δεν κουνιόταν φύλλο, ωστόσο η εβδομάδα που πέρασε έδειξε πως στον… πράσινο πλανήτη τελικά υπάρχουν σημεία ζωής!

Μετά την αποχώρηση των Γκοβού και Λουίς Γκαρσία, ο Μάτος έκλεισε μια τριάδα αποχωρήσεων η οποία όχι μόνο δεν «γονάτισε» αγωνιστικά το «τριφύλλι», αλλά και του δίνει την ευκαιρία να ανασάνει οικονομικά και μετά το δώσε, να αρχίσει επιτέλους και το… πάρε!

Με τον Παναθηναϊκό να εξοικονομεί από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που κούνησαν μαντήλι, περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ , ενώ παράλληλα να βάζει και στα ταμεία περίπου 1,5 εκατ. «ζεστά» από τις μεταγραφές των Βραζιλιάνων, Γκάμπριελ και Μάτος, είναι έτοιμος πλέον να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή.

Αυτή μπορεί να μην είναι μεταγραφή… αεροδρομίου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ενδεκάδας και μάλιστα σε μια νευραλγική θέση όπως αυτή στη μεσαία γραμμή. Μετά την αποχώρηση και του Σίλβα (ήταν αδύνατο να ανανεώσει βάσει οικονομικών δεδομένων του Παναθηναϊκού), η απόκτηση μέσου (λογικά δύο) αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «πράσινους».

Ψηλά στη λίστα μάλιστα του Φερέιρα- ο οποίος έχει γνωστοποιήσει στους ιθύνοντες του συλλόγου την επιθυμία να έχει τους ποδοσφαιριστές που θα προορίζονται για βασικοί σε θέσεις κλειδιά, πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας- φέρεται να είναι ο Aντρες Μαντρίντ.

Η περίπτωση του Αργεντινού μέσου της Μπράγκα, για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός, διαθέτει ολοκληρωμένη άποψη, εξετάζεται διεξοδικά από τον Παναθηναϊκό, με δεδομένη πάντα και την οικονομική στενότητα που «πνίγει» τον σύλλογο.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού είναι άμεσα συνυφασμένος με την πώληση ή μη του Τζιμπρίλ Σισέ και όσο καθυστερούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου, τόσο θα «τρενάρουν» και τα μεταγραφικά.

Με τα χρήματα που θα αποκομίσει το «τριφύλλι» από την πώληση του 29χρονου επιθετικού, θα κινηθεί με άλλο αέρα στο μεταγραφικό παζάρι, ή καλύτερα με… γεμάτη τσέπη. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο πως το θέμα της μεταγραφής του Σισέ στη Λάτσιο, θα κλείσει οριστικά εντός της εβδομάδας, με την Μπόλτον ωστόσο να φέρεται να έχει μπει σφήνα.

Ο Σισέ δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, αφού πωλητήριο έχει μπει και στον Μπουμσόνγκ, με τους «πράσινους» να περιμένουν την επόμενη κίνηση της Βόλφσμπουργκ που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για  την απόκτηση του.

Όσον αφορά τέλος τα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση από την οποία αποχώρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ για καθαρά προληπτικούς λόγους λόγω σφιξίματος στον δεξί δικέφαλο, αφού ο Φερέιρα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, τους έδωσε ρεπό το απόγευμα, ενώ αύριο αναμένεται να μπουν και οι διεθνείς.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved