«Δεν θα απολογούμαι σε κανέναν»

«Δεν θα απολογούμαι σε κανέναν»

Συνέντευξη Τύπου, εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοίνωσε, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, όπως και την μεταγραφή, με μορφή δανεισμού, του Κρίστιαν Νέμεθ. Παράλληλα, τόνισε πως αυτός και οι συνεργάτες του, διοικούν το σύλλογο και είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους.

Αρχικά, ο κ. Μπέος, έκανε λόγο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, τον Κριστιάν Νέμεθ, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, έως και το καλοκαίρι.

«Θέλω να ανακοινώσω την απόκτηση του Νέμεθ, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, έως και το καλοκαίρι. Θεωρώ, πάντως, πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα.

Αν και εμένα δεν μου αρέσει να παίρνω δανεικούς παίκτες, την δεδομένη χρονική στιγμή, έκανα μια εξαίρεση, καθώς η ομάδα, βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση. Και η λογική λέει, ότι αν υπάρχουνι κάποιοι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, θα το κάνουμε. Θα μιλήσω, μάλιστα και με τον προπονητή μας και αν κρίνει ότι χρειάζεται ακόμη προσθήκες ο Ολυμπιακός Βόλου, τότε θα τις κάνουμε. Όταν τρως, άλλωστε, σου ανοίγει η όρεξη…».

Στη συνέχεια, το «αφεντικό» του συλλόγου, αναφέρθηκε στη σύσταση του νέου ΔΣ της ομάδας και τις αποχωρήσεις των Γιώργο και Αντώνη Ιωάννου, Κώστα Χαλίφα και Κώστα Θεοδώρου.

«Στο καινούργιο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, ωστόσο, τα άτομα που αποχώρησαν, για προσωπικούς λόγους, είναι μέλη του συλλόγου. Για εμένα, άτομα που έχουν προσφέρει, συνεχίζουν να ανήκουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου», ανέφερε ο κ. Μπέος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Βόλου, απαρτίζεται από τους εξής: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Θανάσης Κανελλόπουλος (αντιπρόεδρος), Γιώργος Τόρης (αντιπρόεδρος, υπεύθυνος οργάνωσης γραφείων), Γιώργος Βαρούτικος (υπεύθυνος οργάνωσης γραφείων), Μανώλης Κρατήρας, Μένη Θεοδώρου (υπεύθυνοι εμπορικού τμήματος), Γιώργος Κουτρούμπας (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Γιάννης Μπέης (υπεύθυνος εκδηλώσεων της ΠΑΕ), Γιώργος Πράτος (συνδετικός κρίκος, φιλάθλων, διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος), Ιάσων Χατζής (υπεύθυνος ακαδημιών), Γιώργος Αθανασάκης (νομικός εκπρόσωπος).


«Πείτε ότι θέλετε για εμένα»

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρθηκε, στο γεγονός, πως η ομάδα είναι «υγιής», σε όλους τους τομείς. «Θέλω να γνωρίζεται, τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου στις δημοσιές υπηρεσίες. Η ΠΑΕ έχει κλείσει τα βιβλία της, έως το 2009 και έχει πληρώσει σύνολο 1.157.000 ευρώ, προς τις δημόσιες υπηρεσίες.

Η ΠΑΕ λειτουργεί κάτω από πρότυπα υγείας, με οράματα  και φιλοδοξίες και αυτό μας κάνει όλους εμάς, να βλέπουμε το μέλλον, με μεγάλη αισιοδοξία, σε δύσκολους καιρούς».

Πολύς ντόρος, εξάλλου, είχε γίνει στην πόλη, για το γεγονός, πως η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. «Οι συνεργάτες μου και εγώ αποφασίζουμε, με γνώμονα το καλό της ομάδας. Όταν θα γίνεται κάτι, δεν θα απολογούμαι σε κανέναν. Αν δεν έπαιρνε επίσημα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ, θα ερχόντουσαν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι ανεπίσημα και σε περίπτωση που γινόντουσαν και πάλι επεισόδια, τότε θα την πληρώναμε μόνο εμείς.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, μπορεί να πει ότι θέλει για εμένα, αλλά όχι για τους συνεργάτες μου. Μόλις θα φύγω, κάποια στιγμή από εδώ, εύχομαι αυτός που θα αναλάβει, να τα πάει καλύτερα από εμένα. Να ξέρει ο κόσμος του Βόλου, πως αν δεν τους αρέσει ο τρόπος που διοικώ, αυτή τη στιγμή η ομάδα πωλείται. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να την πάρει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή, πολεμάει την ίδια του την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Ξαφνικά μια ομάδα από το πουθενά,  παίρνει από παντού συγχαρητήρια. Εμείς, θα δημιουργήσουμε έναν σύλλογο πρότυπο και ελπίζουμε, μετά από μια πορεία τριών ετών, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, προκειμένου να ετοιμάσουμε τα διαβατήρια. Αν έχουμε, πάντως, φέτος αυτή την ευκαιρία, δεν θα πούμε όχι», ενώ στη συνέχεια ο κ. Μπέος, τόνισε πως θα κλείσουν όλοι οι σύνδεσμοι των άλλων ομάδων, στον Βόλο. «Του χρόνου ο Βόλος, δεν θα έχει άλλον σύνδεσμο ομάδας. Όλοι οι φίλαθλοι της πόλης,  θα έχουν μόνο μια ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου».

«Ώρα για αποδείξεις…»

Ο Αχιλλέας Μπέος, εξάλλου, σχολίασε και το γεγονός, ότι δεν πηγαίνει πολύς κόσμος στο γήπεδο. «Θέλω να αναφερθώ στους Βολιώτες. Να μιλήσουμε για το παιχνίδι Κυπέλλου, όπου, ας ελπίσουμε, πως θα περάσουμε στην ημιτελική φάση. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς, θα βάλω, στον επαναληπτικό αγώνα, εισιτήρια 5-10 και 15 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο.

Να δω, θα ανταποκριθεί ο κόσμος, σε αυτή την ιστορική στιγμή του συλλόγου; Αν δεν έχει 20.000 κόσμο το γήπεδο, τότε μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο. Αποδείξτε, ότι αυτή η πόλη, έχει ένα κομμάτι από την πίτα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός, που συνέβη στην Αμερική και τον έκανε να ανατριχιάσει. «Ήμουν στην Αμερική και με πλησίαζαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του Άρη και μου έδωσAN συγχαρητήρια, για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου. Το γεγονός, αυτό, με έκανε να ανατριχιάσω και αυτό δεν έγινε, ούτε όταν ήμουν στον Πανιώνιο».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved