Φιλική «εξάρα» ο Βόλος

Φιλική «εξάρα» ο Βόλος

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (3/7) ο Ολυμπιακός Βόλου, επικρατώντας 6-0 του Εθνικού Βόλου.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια έδειξε καλά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι τα πόδια των παικτών είναι βαριά από τις σκληρές προπονήσεις. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαρτίν, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Αναστασίου, Σολάκης, Μπρέσκα και Νάκας. Περίπου 400 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο στα Χάνια Πηλίου και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τους Νταρμπιόν και Ουμπίντες για προληπτικούς λόγους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν σαφώς ανώτερος από τον Εθνικο, ο οποίος αγωνιζεται στην Α' Θεσσαλίας. Στο 16' ο Μαρτίν άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ στο 27' ο Νάκας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 40' ο Μαρτίν πέτυχε και δεύτερο γκολ, για το 3-0.

Ο Αναστασίου είχε δοκάρι στο 49', ενώ ο Μπρέσκα στο 55' σημείωσε με σουτ το 4-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα. Στο 81' ο Αναστασίου με κεφαλιά και στο 85' ο Σολάκης με πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό 6-0.

Επόμενο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το δυνατό φιλικό με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ την Τετάρτη (6/7) στο ΕΑΚ Βόλου. Αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει και πρόβα ενόψει του αγώνα με τη Ραντ για τα προκριματικά του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα (46’ Γιακούποβιτς), Σέλεζι (46’ Ζέρης), Ζαραδούκας (46’ Ρόκας), Ανδρίκος (46’ Σανκαρέ), Ντολεζάι (46’ Τομάς), Κοντζαθανάσης (46’ Μητ’όπουλος), Αλνβαρεζ (46’ Κάσιο), Ακόστα (46’ Αναστασ’ιου), Μπρέσκα (65’ Ακόστα/80’ Κοτζαθανάσης), Νάκας (46’ Μόνχε), Μαρτίν (46’ Σολάκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κουτσιρίμπας (65’ Νικολαΐδς), Νούσιος, Γκίνης (75’ Τσουρέλης Σ.), Λάπας (75’ Κόρμπας), Αχμάτι (75’ Μιαρίδης Ν.), Δενελάδας (55’ Μοράλες), Ζατσάι (46’ Κυριάκος/65’ Μωραΐτης), Μίλτοσς, Κουτσογιάννης (80’ Μαραγκός), Πούλιος (28’ Βαΐτσης), Μπλότσικας (46’ Τσουρέλης Κ.)

Γκράθια: «Εμεινα ευχαριστημένος»

Θετικά συμπεράσματα έβγαλε από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Στο σημερινό φιλικό χρησιμοποίησα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμεινα ευχαριστημένος. Μου δείχνουν καλά στοιχεία και τους υπολογίζω».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved