«Μπλοκάρει» Σισέ ο Φλοκάρι;

«Μπλοκάρει» Σισέ ο Φλοκάρι;

Ο Σέρτζιο Φλοκάρι δείχνει να μη θέλει να φύγει από τη Λάτσιο κάτι που σημαίνει ότι οι Ιταλοί θα δυσκολευτούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Σισέ. Ο ρόλος των Ζάρατε και… Μπόλτον.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, η Λάτσιο ακολουθεί πρακτικές… Παναθηναϊκού στις μεταγραφικές τις κινήσεις το φετινό καλοκαίρι. Ο Κλαούντιο Λοτίτο θέλει πρώτα να αποκομίσει έσοδα από τις πωλήσεις παικτών και στη συνέχεια να προχωρήσει σε προσθήκες, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι θα έχει σε τάξη τα οικονομικά της ομάδας της Ρώμης.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πουληθεί ένας εκ των επιθετικών που έχει ήδη στο ρόστερ της η ιταλική ομάδα, με τους Φλοκάρι και Ζάρατε να είναι αυτοί που πιθανότατα θα αποχωρήσουν από το «Ολίμπικο» φέτος το καλοκαίρι. Ο πρώτος γιατί φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Έντι Ρέγια και ο δεύτερος γιατί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία. Αν κάποιος από τους δύο φύγει, τότε ο Σισέ θα είναι με… το στιλό στο χέρι και με το ένα πόδι στην Ιταλία!

Φλοκάρι: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Σέρχιο Φλοκάρι την Κυριακή (03/07), ήρθε ωστόσο να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Ιταλός επιθετικός, που φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην Πάρμα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Sky Italia και υποστήριξε ότι κανείς από την Λάτσιο δεν του έχει πει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα τόνισε ότι θα είναι κανονικά στην προετοιμασία και θα αποφασίσει σε συνεργασία με τους Ρέγια και Λοτίτο για το τι θα γίνει.

«Είμαι εκτός Λάτσιο; Δεν έχει πει κάτι σε μένα κανείς και εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω την Πέμπτη (07/07) προπονήσεις με την ομάδα στο Αουρόνζο, αν κάποιος μου πει κάτι, θα το δούμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Φλοκάρι που πρόσθεσε: «Θα δουλεύω με τους συμπαίκτες και εκεί θα μιλήσω με τον Έντι Ρέγια και τον πρόεδρο Λοτίτο για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Δεν μου έχουν πει τίποτα για ανανέωση συμβολαίου, ξέρω ότι ισχύει η συμφωνία που είχαμε».

Όσο λοιπόν δεν φεύγει ο Φλοκάρι, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, ο Σισέ δύσκολα θα αποκτηθεί από τη Λάτσιο έτσι ώστε να γίνει ο παρτενέρ του Μίροσλαβ Κλόζε στην επίθεση της ιταλικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοτίτο είναι σε διαπραγματεύσεις με την Πάρμα για να δώσει τον Φλοκάρι ωστόσο οι προτάσεις των «παρμέντσι» δεν τον έχουν ικανοποιήσει. Εκτός βέβαια από το οικονομικό όφελος και την συνάρτηση με την μεταγραφή του Σισέ, οι Ρωμαίοι θέλουν να πουλήσουν τον Φλοκάρι έτσι ώστε να μην τον «χάσουν» χωρίς κέρδος το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα μείνει ελεύθερος.

Ο ρόλος των Ζάρατε και… Μπόλτον

Σύμφωνα  με τους Ιταλούς πάντως, δεν είναι απόλυτα αναγκαία η παραχώρηση του Φλοκάρι. Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να υλοποιηθεί σε περίπτωση που πουληθεί και κάποιος άλλος επιθετικός. Στην παρούσα φάση αυτός μπορεί να είναι ο Μάουρο Ζάρατε. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στο στόχαστρο των Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ, ωστόσο ο Λοτίτο φαίνεται να τον έχει υπέρ-κοστολογήσει και δυσκολεύεται να προχωρήσει στην πώλησή του.

Τα 20 και τα 25 εκατ. ευρώ που ζητάει ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας είναι πολλά ακόμα και για ισπανικές ομάδες και όσο η Λάτσιο δεν παραχωρεί τελικά κανέναν ποδοσφαιριστή από την επιθετική της γραμμή, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να «ναυαγήσει» η – δεδομένη όπως την θεωρούν οι Ιταλοί – συμφωνία για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Όχι μόνο γιατί ο Γάλλος μπορεί να μείνει στον Παναθηναϊκό, σενάριο που είναι το πλέον απίθανο στην παρούσα φάση, όσο γιατί υπάρχει πλέον και η απειλή της Μπόλτον. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει μπει «σφήνα» στη διεκδίκηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, με μια πρόταση που θα φέρει στους «πράσινους» περίπου 6 εκατ. ευρώ και στον Γάλλο πιθανότατα το συμβόλαιο που θέλει αφού οι Άγγλοι δε φείδονται χρημάτων σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια.

Εκτός αυτού, υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Σισέ να προτιμά την Αγγλία για… οικογενειακούς λόγους και γιατί θεωρεί το κορυφαίο πρωτάθλημα την Premier League. Όπως και να έχει, η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Γάλλου και κατά συνέπεια για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, που περιμένει τις πωλήσεις παικτών για να προχωρήσει σε προσθήκες. Πάντως εκεί που οι Ιταλοί είχαν σίγουρη την μετακίνηση του Σισέ στην Λάτσιο, έχουν αρχίσιει να ρίχνουν κάπως τους τόνους τις τελευταίες μέρες, χωρίς βέβαια να αφήνουν το θέμα να πέσει από τον... αφρό της επικαιρότητας.



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved