Αρχίζει το τρέξιμο και τα… μπαμ

Αρχίζει το τρέξιμο και τα… μπαμ

Νηνεμία πριν την… καταιγίδα! Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του Ιουλίου, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει» τα πάντα.

Το Σάββατο (2/07) ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, με αποτέλεσμα να μπουν στον… πάγο όλα τα ζητήματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι Πειραιώτες μετά την σχετική χαλάρωση του Σαββατοκύριακου θα επιστρέψουν σε φουλ… ρυθμούς από την Δευτέρα (4/07) έχοντας ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των υποθέσεων που αφορούν στην μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Ξεκαθαρίζει για Τζαβέλλα και Σάντσες

Την Κυριακή (3/07) πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα ποδοσφαιριστή διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να γίνει μία ακόμα συνάντηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του πρώην άσου του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας διεθνής δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πάντως, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας αναφέρουν πως από την στιγμή που ο νεαρός μπακ είναι εν ενεργεία διεθνής και η ομάδα του τον παραχωρεί με 700.000 ευρώ, ρίχνοντας κατακόρυφα τις αρχικές της απαιτήσεις, που έφταναν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μόνο συμφέρουσα θα είναι η απόκτησή του.

Ωστόσο, ο δυναμικός αμυντικός δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν την επίσημη απάντηση της Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες. Προ ημερών, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κάνει την τελική τους προσφορά, που ξεπερνούσε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής οι Γάλλοι δεν δείχνουν πως «καίγονται» να τον παραχωρήσουν.

Η ομάδα του Σαμπιονά περιμένει την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα, προκειμένου ο Κολομβιανός να κάνει καλά παιχνίδια, κάτι που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του στο μεταγραφικό… παζάρι. Πάντως, το βράδυ του Σαββάτου, στο εναρκτήριο ματς της Κολομβίας με την Κόστα Ρίκα, ο μέσος της Βαλενσιέν είδε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και ευελπιστούν πως η απουσία του ποδοσφαιριστή από την αρχική ενδεκάδα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Κόστα Ρίκα, θα κάμψει τις αντιστάσεις των Γάλλων, που θα θελήσουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

Καμπορέ ο… αντί-Σάντσες

Πάντως, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η απόκτηση του Λατίνου μέσου, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Μία από αυτές που ακούγονται και παίζουν δυνατά, είναι αυτή του Σαρλ Καμπορέ της Μαρσέιγ. Ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μασσαλίας, μετά την μεταγραφή του Αλού Ντιαρά.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Γαλλία, θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Καμπορέ, που τιμάται στα 3 με 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ντιντιέ Ντεσάν, δεν αποκλείεται η τιμή του να γίνει πιο… ελκυστική για τον Ολυμπιακό.

Επανήλθε… ο «Μπουρίτο»

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεθ επανήλθε τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος, είχε απασχολήσει στα τέλη Απριλίου τους Πειραιώτες και όπως αναφέρει το «goal.com» οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν εκ νέου την περίπτωσή του.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Βελέζ Σάρσφιλντ, που θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Αργεντινής, είναι στο «στόχαστρο» και της Σεβίλλης, αν και ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει αυτή την στιγμή από την χώρα του.

«Πακέτο» παρουσιάσεων

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα το μεσημέρι στις 15:00 θα παρουσιαστούν και επίσημα από τον Ολυμπιακό, οι Σήφης Δασκαλάκης και Φραντσίσκο Χαβίτο. Ο Κρητικός πορτιέρο υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», αλλά λόγω χρονικής πίεσης θα παρουσιαστεί την Δευτέρα.

Δίπλα του θα είναι και ο Φραντσίσκο Χαβίτο, ο… πρώτος από τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το συμβόλαιο του Ισπανού άσου με τον Άρη, ολοκληρώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (30/06) και για τον λόγο αυτό, θα παρουσιαστεί και επίσημα την Δευτέρα.

Τέρμα το… διάλειμμα

Τρεις ώρες αργότερα, τόσο ο Σήφης Δασκαλάκης, όσο και ο Φραντσίσκο Χαβίτο θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ωστόσο, στην επίσημη πρώτη θα υπάρχουν και απόντες. Συγκεκριμένα, Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου, καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ, οι οποίοι θα πάνε απευθείας στο Ζέεφελντ στις 14 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, ο Ματ Ντέρμπισιρ θα είναι κανονικά στην «πρώτη» της ομάδας. Αν και αρχικά ο Άγγλος επιθετικός είχε πάρει επιπλέον άδεια μιας εβδομάδας, τελικά ζήτησε ο ίδιος να ξεκινήσει προπονήσεις για να προσπαθήσει να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved