Τέλος ο Σαμπού από τον Ατρόμητο!

Τέλος ο Σαμπού από τον Ατρόμητο!

Μια άκρως απρόσμενη εξέλιξη επεφύλασε η σημερινή ημέρα για τον Ατρόμητο, καθώς ο Μασάμπα Σαμπού ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό!

Εκεί που ο Ατρόμητος βρέθηκε ξαφνικά να ψάχνει έξτρα παίκτη και συγκεκριμένα ακραίο επιθετικό έπειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Καραλή, τώρα θα χρειαστεί να αναζητήσει και δεύτερο στόπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος του Σενεγαλέζου επικοινώνησε με τους παράγοντες των Κυανόλευκων και τους ενημέρωσε για την επιθυμία του πελάτη του να επιστρέψει στη Γαλλία!

Αντιλαμβανόμενοι ότι ο Σαμπού δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη χώρα μας και σεβόμενοι την επιθυμία του, οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να αποδεχθούν το αίτημα παρότι δεδομένα ανατρέπει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μέσα στο επόμενο διήμερο, λοιπόν, θα υπάρξει νέα επαφή με τον Σαμπού και τον μάνατζέρ του προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Σενεγαλέζος θα αποχωρήσει. Το πιθανοτερο σενάριο θέλει τον Σαμπού να παραχωρείται ως δανεικός (έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον ένας σύλλογος της Λιγκ 1 και ένας της Λιγκ 2, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δύο είναι η Τρουά) και στη συμφωνία με την επόμενη ομάδα του να μπαίνει και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι!

Ο Σαμπού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ατρομήτου που αναχωρεί αύριο Κυριακή για το Καρπενήσι και ο Γιώργος Δώνης θα έχει πλέον μόλις δύο λύσεις στα στόπερ (Φυτανίδη και Γρομητσάρη, παίζει εκεί και ο Νάστος, αλλά δεν λογίζεται ως κεντρικός αμυντικός), μέχρι να αποκτηθούν δύο πλέον κεντρικοί αμυντικοί και όχι ένας, όπως αρχικά υπολογιζόταν.

Το έψαχνε καιρό…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασάμπα Σαμπού παρουσιάζει τάσεις φυγής. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα, όταν είχε ζητήσει να επιστρέψει στη Γαλλία, ώστε παίζοντας εκεί να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο. Προφανώς, αιτία είχε αποτελέσει και το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του ήταν πολύ μικρότερος από ότι ο ίδιος περίμενε όταν ερχόταν στον Ατρόμητο.

Επειτα από συναντήσεις με τους Γιώργο Δώνη και Γιάννη Αγγελόπουλο, ο Σαμπού πείστηκε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Περιστεριώτες και μάλιστα εμφανιζόταν και πεισμωμένος να αποδείξει στο επόμενο πρωτάθλημα ότι αξίζει να έχει μόνιμη θέση βασικού.

Τελικά, φαίνεται πως το κλίμα της χώρας μας δεν τον σήκωνε και προκειμένου να μείνει και να μην είναι ευτυχισμένος, η διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού και όχι αφήνοντάς τον ελεύθερο. 



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved