Οι υποστηρικτές του Εργοτέλη

Οι υποστηρικτές του Εργοτέλη

Το Σάββατο (2/7) το πρωί πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου η παρουσίαση των χορηγών του Εργοτέλη, καθώς και η νέα φανέλα και τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι τιμές είναι οι ίδιες με πέρυσι στις κάρτες διαρκείας, ενώ έγινε αναλυτική παρουσίαση των υποστηρικτών του συλλόγου. Ο Απόστολος Παπουτσάκης στην ομιλία του επισήμανε πως η ομάδα συνεχίζει την υγιή πορεία της στη Super League και χρειάζεται στην στήριξη όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση παρουσίασης του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας εταιρίας ένδυσης και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Παρουσία της διοίκησης, σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος και βέβαια φιλάθλων, δόθηκε το σύνθημα για την εκκίνηση της προσπάθειας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Μαρία Μαστορέλη, ενώ τα χορηγικό πρόγραμμα, τα εισιτήρια διαρκείας και τη νέα συνεργασία με την εταιρία αθλητικού υλικού Macron παρουσίασε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Λουδοβίκος Ορφανός. Τη Macron εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο επίσημος αντιπρόσωπος Κρήτης, Σταύρος Ανδρεαδάκης.

Αναλυτικά το χορηγικό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο προσεχώς σε ειδικό  banner στο ergotelis.gr.

Συνοπτικά οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Χορηγός ονόματος: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ
Μέγας χορηγός (εμπρόσθιο μέρος φανέλας): ΟΠΑΠ Α.Ε.
Επίσημος χορηγός οπισθίου φανέλας: 150.000 ευρώ
Επίσημος χορηγός οπισθίου σορτς: 50.000 ευρώ
Χορηγοί – υποστηρικτές: 15.000 ευρώ
Επίσημοι συνεργάτες: 5.000 ευρώ
Εισιτήρια διαρκείας:
Φοιτητικά – στρατιωτικά - μαθητικά: 50 ευρώ
Λέσχες Φίλων Εργοτέλη (Daltons, Alternatives): 110 ευρώ
Θύρες 19, 20, 2, 11: 170 ευρώ
VIP (θύρα 1): 500
VVIP (δερμάτινα): 600 ευρώ

Παράλληλα, για πρώτο φορά προβλήθηκε το νέο τηλεοπτικό σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας, στο οποίο πρωταγωνιστούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον έγκριτο και καταξιωμένο δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο, ο οποίος με τη φωνή του έντυσε αφιλοκερδώς το τηλεοπτικό σποτ.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας έκαναν ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης και ο Σταύρος Ανδρεαδάκης.

Στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τις φανέλες του Εργοτέλη παρέδωσαν τα παρακάτω μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ: Στον Ανδρέα Μπουχαλάκη τη φανέλα παρέδωσε ο Σπύρος κ. Καλλέργης, στον Νίκο Κατσικοκέρη η κυρία Χάρις Αστρινάκη, στον Σόρεν Πϊρσον ο κ. Μανόλης Παπαντωνάκης, στον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς ο κ. Μανόλης Νοδαράκης και στον Σωκράτη Ευαγγέλου ο κ. Γιώργος Σουλτάτος.

Ο ομιλία του κ. Απόστολου Παπουτσάκη:

«Σας καλωσορίζω κι εγώ από την πλευρά μου στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, του χορηγικού προγράμματος, της νέας εταιρίας ένδυσης και των καινούργιων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Η νέα αγωνιστική περίοδος κυρίως για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ξεκίνησε χθες. Από σήμερα, όμως πιάνουμε δουλειά όλοι μας με στόχο να παρουσιάσουμε στους οπαδούς της ομάδας μας και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό ένα ελκυστικό προϊόν.

Έχω επαναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ο φίλαθλος αναζητά το θέαμα και στόχους. Θέλει το γήπεδο να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη επιλογή διασκέδασης. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας. Θα ήθελα και πάλι να καλωσορίσω στη μεγάλη οικογένεια του Εργοτέλη τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν ουσιαστικά από χθες στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας. Τον Σόρεν, τον Νίκο, τον Μπόρις, τον Μπρούνο, τον Ανδρέα και τον Σωκράτη. Τους εύχομαι να είναι υγιής και η παρουσία τους στον Εργοτέλη να συνδυαστεί με επιτυχίες τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τους ίδιους προσωπικά. Ζητώ από όλη την ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, από τη διοίκηση, από τα στελέχη και από τους φιλάθλους να παραμείνουμε μια γροθιά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μέσα σε πολύ δύσκολες εποχές, ως διοίκηση κάναμε το χρέος μας ενισχύοντας την ομάδα. Θέλουμε όμως συνοδοιπόρους για να μπορέσει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση.


Σήμερα, μέσω αυτής της εκδήλωσης, απευθυνόμαστε σε εν δυνάμει συνοδοιπόρους. Πρώτα από όλα σε όλους τους φιλάθλους. Τα εισιτήρια διαρκείας που τίθενται σε κυκλοφορία από τη Δευτέρα είναι ένα μέσο απόδειξης της αγάπης προς τον Εργοτέλη. Οι τιμές διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, σε μια προσπάθεια τα εισιτήρια διαρκείας να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.

Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το χορηγικό μας πρόγραμμα. Να είναι δηλαδή προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, με δεδομένο ότι σαν Εργοτέλης προσφέρουμε προβολή επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Σε τούτο το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς της σεζόν που πέρασε και προσδοκούμε σε συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

Μια από τις πρώτες συνεργασίες για τη νέα σεζόν είναι με την εταιρία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού, Μάκρον. Πρόκειται για μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο και προέρχεται από την Ιταλία. Είναι τιμή για εμάς που η Μάκρον επέλεξε τον Εργοτέλη για να μπει στην ελληνικού Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω οι νέες πολύ όμορφες εμφανίσεις της ομάδας μας να συνοδευτούν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που είχαμε ποτέ.

Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Γιάννης Δροσίτης.



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved