«Τιμή μου να με θέλει ο Ολυμπιακός»

«Τιμή μου να με θέλει ο Ολυμπιακός»

Στον Ατρόμητο και στη νέα σεζόν που έρχεται, είναι συγκεντρωμένος ο Αντρέας Τάτος.

Ο ταλαντούχος μέσος του Ατρομήτου, μίλησε στην «Sportday» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη.

-Σε μια μεταβατική σεζόν για τον Ατρόμητο ποιοι νομίζεις ότι θα πρέπει να είναι οι στόχοι σας;

«Κατ' αρχάς, είναι όπως το 'πες, μια μεταβατική σεζόν. Νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία από τον πρώτο γύρο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορούμε να τερματίσουμε ακόμα και από την έβδομη θέση και πάνω. Πιστεύω πάντως ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε το Κύπελλο και φέτος. Μπορούμε να πετύχουμε».

-Πλέον είσαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα σου μετά τις αλλαγές που έγιναν. Σε γεμίζει με ευθύνες αυτό, σε αγχώνει;

«Σίγουρα με γεμίζει με ευθύνες, αλλά δεν με γεμίζει με άγχος. Νιώθω και εγώ ότι θέλω να πάρω περισσότερες πρωτοβουλίες και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω να δώσω πολλά ακόμα, νομίζω ότι δεν έχετε δει όλα όσα μπορώ να καταφέρω. Θέλω φέτος να είμαι καλύτερος σε τομείς όπως η αμυντική λειτουργία και το σκοράρισμα.

-Το όνομά σου έχει ακουστεί για πολλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βιντεότον αλλά και ιταλικούς και γερμανικούς συλλόγους. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

«Σίγουρα είναι κολακευτικό για εμένα να ακούγεται το όνομά μου για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει και έχω διαβάσει και εγώ για τα σενάρια από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία. Η ουσία πάντως είναι ότι δεν έχει έρθει τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής. Αλλά και να έρθει, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί ο Ατρόμητος. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Ακόμα και το πρωτάθλημα της Ουγγαρία δεν είναι τόσο κακό. Μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα για τη Γερμανία.  Με ενδιαφέρει το άλμα παραπάνω, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον Ατρόμητο και στη σεζόν που έρχεται».

-Ο Γιώργος Δώνης, αν και ακούστηκαν πολλά γύρω από το όνομά του, συνεχίζει στον σύλλογο. Θεωρείς πως η παραμονή του θα λειτουργήσει ευεργετικά;

«Σίγουρα. Έχω πει επανειλημμένως πως είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του και δουλεύει με τρόπο ευχάριστο για εμάς τους παίκτες. Βρίσκει πάντα κίνητρα και είναι σημαντικό ότι οι περισσότερες επιλογές που έχουν γίνει είναι δικές του».

-Εσύ προσωπικά βελτιώθηκες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη;

«Ο Γιώργος Δώνης με βοήθησε να γίνω καλύτερος ως παίκτης και χαίρομαι που παρέμεινε στην ομάδα. Με βοήθησε σε πολλούς τομείς».

-Ακούγεται ότι έχεις συμφωνήσει για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου σου με τον Ατρόμητο. Έχετε κάνει κάποια κουβέντα με τον Γιώργο Σπανό και ποια η γνώμη σου γι' αυτόν;

«Είναι θέματα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Έχουν γίνει κάποιες επαφές απ' ό,τι ξέρω και περιμένω και εγώ τις εξελίξεις για να ενημερωθώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα με τον Γιώργο Σπανό. Από εκεί και πέρα τον θεωρώ έναν άνθρωπο που είναι τύχη να τον έχουν ο Ατρόμητος και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει δεν εμπλέκεται πουθενά. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Είναι πάντα κοντά μας, κύριος στις υποχρεώσεις του και είναι εξασφάλιση για το μέλλον του Ατρομήτου.

-Αν μπορούσες να διαλέξεις έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα για να τον έχεις συμπαίκτη στον Ατρόμητο, ποιος θα ήταν; Και ποιον θεωρείς κορυφαίο παίκτη της Σούπερ Λίγκας;

«Αν μπορούσα να διαλέξω έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα για να τον έχω συμπαίκτη στον Ατρόμητο, αυτός θα ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Θεωρώ πολύ μεγάλη την πείρα του και την ποιότητά του. Ο κορυφαίος όμως που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. O άνθρωπος έχει τεράστιες παραστάσεις και νομίζω ότι λίγοι τέτοιοι παίκτες έχουν περάσει από την Ελλάδα».

-Θα ήθελες να πεις κάτι για τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Έχει κουράσει το θέμα. Πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν επιτέλους μέτρα. Αν θέλουν, μπορούν και μάλιστα άμεσα».

-Η κρίση σε έχει επηρεάσει;

«Όλους μάς αγγίζει. Άλλον περισσότερο, άλλον λιγότερο. Εμείς οι ποδοσφαιριστές βιώνουμε την κρίση στον κλάδο μας, αλλά στο γενικότερο σύνολο είμαστε από τους τυχερούς».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved