Σισέ: «Θα πάω στη Λάτσιο»

Σισέ: «Θα πάω στη Λάτσιο»

Την πεποίθησή του ότι οι επαφές με τη Λάτσιο θα έχουν αίσια κατάληξη και ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Ρώμης, εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε συζήτηση που είχε με συμπαίκτες του στην Παιανία.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ των «πρασίνων», δεν μίλησε σε όλους, αλλά σε «πηγαδάκι» με ορισμένους παίκτες του τριφυλλιού, έδειξε να γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Πιστεύω ότι θα πάω στη Λάτσιο. Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή μου εκεί. Θέλω να αγωνιστώ στο Καμπιονάτο. Αυτή η προοπτική αποτελεί πρόκληση για μένα», ήταν τα λόγια του 30χρονου στράικερ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, κρατούν τα στόματα ερμητικά κλειστά, όπως άλλωστε και οι εκπρόσωποι του Σισέ, σημειώνοντας ωστόσο οι μεν και οι δε, ότι το συγκεκριμένο θέμα θα έχει διευθετηθεί, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη Λάτσιο, σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, Ίγκλι Τάρε, σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της. «Είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες προσθήκες, πριν αρχίσει η προετοιμασία. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάρε. 

Η προετοιμασία των Ρωμαίων ξεκινάει την Πέμπτη (7/7) και ο προπονητής τους, Έντι Ρέια, έχει ξεκαθαρίσει στους διοικούντες ότι μέχρι τότε, επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.   

Την Παρασκευή (1/7) οι «Λατσιάλι» έβαλαν στα ταμεία τους 10 εκατομμύρια ευρώ, από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφαν Λιχστάινερ, στη Γιουβέντους, δίνοντας παράλληλα τα μισά (5 εκατομμύρια) για να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον δεξιό οπισθοφύλακα της Τζένοα, Αμπντουλάι Κονκό!

Το θέμα όμως που «καίει» τους ιθύνοντες της Λάτσιο, αφορά την παραχώρηση του Φλοκάρι στην Πάρμα, αφού θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσει η μεταγραφή του Σισέ, καθώς θα αδειάσει μια θέση στην γραμμή κρούσης των Ιταλών.

Οι διαπραγματεύσεις των «γαλάζιων», για την μετακίνηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή στους «Παρμέντσι» με τη μορφή του δανεισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού έχει διαπιστωθεί οικονομική διαφορά της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved