«Να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

«Να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Για την έναρξη της προετοιμασίας του Εργοτέλη και τον στόχο της νέας σεζόν, μίλησε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Με την ευκαιρία της «πρεμιέρας» του Εργοτέλη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ηλίας Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Athletic Radio 104,2».

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στο στόχο της κρητικής ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ηλία Κυριακίδη:

Για το ξεκίνημα  της προετοιμασίας  του Εργοτέλη: «Πέρσι ήταν και στατιστικά η καλύτερη χρονιά του Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκ. Οι 39 βαθμοί και η όγδοη θέση είναι ρεκόρ για την ομάδα.

Για να θέσουμε τους φετινούς στόχους, θα πρέπει να δούμε και τους φετινούς αντιπάλους της ομάδας. Να δούμε την δυναμικότητα τους και αν μπορούμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω. Για μένα βήμα παραπάνω είναι ακόμη και ένας περισσότερος ή μια θέση ψηλότερα».

Για την δική του προετοιμασία για την φετινή χρονιά: «Δεν υπήρξε καμία σεζόν μέχρι τώρα στα χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που να μην  έκανα 16-16 προπονήσεις, πριν το επίσημο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας μου.

Αυτό κάνω και τώρα. Έχω ξεκινήσει 15 μέρες. Το κάνω για να μπω πιο ομαλά στην έναρξη της προετοιμασίας».

Οι προσωπικοί του στόχοι για φέτος: «Για μένα το ιδανικό θα είναι η περισσότερη χρησιμοποίηση η δική μου να φέρει και επιτυχίες για την ομάδα.

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι αν παίξεις 1 ή 90 λεπτά, το θέμα είναι να είσαι χρήσιμος. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Για μένα ο στόχος μου είναι να  είμαι φέτος στους 3-4 παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές. Θέλω όμως αυτό να συνδυαστεί και με μια πετυχημένη παρουσία από την πλευρά της ομάδας».

Για την επιλογή του να παίξει στον  Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι κατάλληλη ομάδα για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Εργοτέλης συνδυάζει μερικά καλά πράγματα. Στην ζυγαριά αυτό που λέω είναι ότι είναι κατάλληλη ομάδα να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Σήφη Δασκαλάκη, που έκλεισε στον Ολυμπιακό: «Κατά την διάρκεια όλης της σεζόν ήθελε πολύ το μεγάλο βήμα που από ότι φαίνεται θα κάνει. Είναι ένα άλμα στην καριέρα του. Πρέπει να εξετάσει αμέσως την επόμενη μέρα.

Να δουλέψει περισσότερο, γιατί  η ομάδα αυτή έχει περισσότερες απαιτήσεις από ότι ο Εργοτέλης. Εχει ταλέντο. Ο Ολυμπιακός έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για τον πρώτο τερματοφύλακα, αν και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει.

Ίσως να είναι δεύτερος, αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Πρέπει από την πρώτη μέρα να δουλέψει σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων και να είναι αρεστός στον προπονητή της ομάδας. Επίσης το ίδιο ισχύει και με τους συμπαίκτες του, γιατί είναι μια ομάδα ο Ολυμπιακός με δύσκολα αποδυτήρια».

Για  το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια:  «Θα έλεγα ψέματα, αν  έλεγα ότι πέφτω από τα σύννεφα. Θα περιμένω να δω τι θα αποφανθεί η αθλητική δικαιοσύνη για όλα αυτά. Δε νοιώθω πάντως έκπληξη με αυτά που ακούγονται».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Έγιναν φτωχές μεταγραφικές κινήσεις από τις ομάδες. Πέρσι υπήρχε ανταγωνισμός από την τρίτη θέση και κάτω.Με το σκάνδαλο που έχει γίνει , το ποδόσφαιρο έχει ισοπεδωθεί στο μυαλό του κόσμου.

Και φέτος βλέπω τις  δυο πρώτες θέσεις  να είναι καλυμμένες. Ας δούμε όμως  τουλάχιστον και πάλι ένα ανταγωνισμό στις υπόλοιπες θέσεις όπως έγινε πέρσι».



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved