Ολοκληρώνεται το «κόκκινο» παζλ

Ολοκληρώνεται το «κόκκινο» παζλ

Ο Σήφης Δασκαλάκης αποτελεί από την Παρασκευή (01/07) το πέμπτο απόκτημα του Ολυμπιακού, τη στιγμή που το παζλ της νέας χρονιάς κοντεύει να συμπληρωθεί.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το απόγευμα το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνων, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα (04/07).

Μαζί του θα βρίσκεται και ο Φραντσίσκο Χαβίτο, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά από τον Ιανουάριο.

Ήδη, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει τους πέντε νέους παίκτες (Φράνκο Κοστάντσο, Σήφης Δασκαλάκης, Ιβάν Μαρκάνο, Αλεξάνταρ Κατάι και Φραντσίσκο Χαβίτο) και η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της υπόσχεσης που είχε δώσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε για ολοκλήρωση του ρόστερ από το ξέκινημα της προετοιμασίας.

Για να συμβεί αυτό, απομένουν ακόμη δύο προσθήκες. Αυτή του αμυντικού μέσου, όπου συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Βαλενσιέν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες και του αριστερού μπακ, όπου στόχος είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκτήσει αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, τότε θα έχει συμπληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Δεν αποκλείεται να γίνει και μία ή δύο μεταγραφές «μεγάλου» ονόματος, που θα αποτελέσει τον «κράχτη» για τη νέα σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό του Νίκο Κράνιτσαρ, ο οποίος διαθέτει όλα τα στοιχεία (καλή ηλικία, «όνομα» και παίκτης με κλάση και εμπειρία), έτσι ώστε να αποτελέσει τη μεταγραφή... αεροδρομίου που φέρεται να θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν και δύο περιπτώσεις Έλληνων ποδοσφαιριστών. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τους Ανδρέα Τάτο και Δημήτρη Ανάκογλου από Ατρόμητο και Πανσερραϊκό, αντίστοιχα, ωστόσο ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση στις ομάδες τους.

Παράλληλα, σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με το... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μπει στη διαδικασία να επιλέξει ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν και ποιοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (04/07) θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και παρόντες θα είναι οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς, για τους οποίους όμως δεν έχει αποφασιστεί αν θα παραμείνουν στην ομάδα ή θα δοθούν δανεικοί.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Τοροσίδης και Αβρ. Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου και οι Φετφατζίδης, Μανιάτης, Ρόμενταλ, Μέλμπεργκ, οι οποίοι θα πάνε απευθείας στο Ζέεφελντ στις 14 Ιουλίου.



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved