«Ο Εργοτέλης είναι ιδέα»

«Ο Εργοτέλης είναι ιδέα»

Με ομιλία του, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, αναφέρθηκε στους στόχους των ανθρώπων της ομάδας.

Λίγο πριν ξεκινήσουν την πρώτη τους προπόνηση, οι παίκτες του Εργοτέλη, τον λόγο πήρε, ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης»  ΠΑΕ  τόνισε, μεταξύ άλλων, πως επιθυμία όλων, είναι ο Εργοτέλης να «μεγαλώσει» ακόμη περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της νέας σεζόν.

«Τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου για την ιστορία του συλλόγου μας, είχα πει ότι όποιος ξεχνά το παρελθόν του, δεν έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον.

Στον Εργοτέλη λοιπόν, όχι μόνο δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, αλλά την τιμούμε και την αναδεικνύουμε. Για αυτό, άλλωστε, είμαστε τώρα εδώ», τόνισε αρχικά ο Παπουτσάκης και συνέχισε:  «Όλοι μαζί. Από εδώ, από την ιστορική έδρα μας, το Μαρτινέγκο στέλνουμε το δικό μας μήνυμα.

Μήνυμα για πίστη στις αξίες του αθλητισμού. Μήνυμα για καθαρό ποδόσφαιρο. Ο Εργοτέλης φίλες και φίλοι παραμένει πιστός στις αξίες του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και βασίζεται πάνω από όλα σε εσάς, τους φιλάθλους και οπαδούς του.

Ο Εργοτέλης είναι ιδέα, είναι φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής, είναι κίνημα. Και με τις κινήσεις μας τους τελευταίους μήνες κάναμε κοινωνούς της ιδέας του συλλόγου μας, ανθρώπους από την Ευρώπη και την Αμερική».

«Έχει χαράξει τον δρόμο»

Εξάλλου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναφέρθηκε και στο νέο έντυπο, «Ο Εργοτελίτης»: «Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ακόμα μεγαλύτερη.

Από σήμερα, άλλωστε, έχουμε στη διάθεσή μας ακόμα ένα μέσο επικοινωνίας. Ο «Εργοτελίτης», η δωρεάν εφημερίδα όλων των φίλων της ομάδας μας, είναι και πάλι εδώ. Για να αναδείξει, να υπενθυμίσει, να αποκαλύψει και να απαντήσει όπου χρειαστεί.

Εργοτελίτισσες και Εργοτελίτες. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και για την κοινωνία μας, πιστεύω πολύ στις διεξόδους που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός.

Διεξόδους άθλησης, αναψυχής, διασκέδασης, αλλά και συλλογικής δράσης. Για αυτό το λόγο συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ο Εργοτέλης έχει χαράξει το δρόμο του και πορεύεται με σταθερά βήματα προς την απόλυτη καθιέρωση στη συνείδηση όλων των φιλάθλων σε ολόκληρη τη χώρα».

Τέλος, ο Παπουτσάκης μίλησε και για τον στόχο του Εργοτέλη, τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η νέα προσπάθεια ξεκινά σήμερα από εδώ. Από το Μαρτινέγκο. Και μάλιστα ξεκινά με τη μεγαλύτερη ώθηση που της έχει δοθεί ποτέ.

Αυτή την ώθηση της δίνετε εσείς, που συγκεντρωθήκατε σήμερα εδώ στην καρδιά του καλοκαιριού για να βρεθείτε κοντά στην ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της.

Η δική σας αγάπη, το δικό σας πάθος, η δική σας συμπαράσταση αποτελούν τον οδηγό για τους παίκτες, για τους προπονητές, για όλους εμάς στον σύλλογο.

Σήμερα, τώρα, παίρνουμε όλοι μας θέση στη εκκίνηση της νέας κούρσας. Μιας κούρσας που θέλουμε να συνδυαστεί στον τερματισμό με την υψηλότερη θέση στην ιστορία του Εργοτέλη. Η όγδοη θέση που κατακτήσαμε τη σεζόν που πέρασε ήταν η καλύτερη στην ιστορία μας.

Το ρεκόρ αυτό, όμως, θέλω να κρατήσει μόνο μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο και στη συνέχεια να δώσει τη σκυτάλη σε άλλο, μεγαλύτερο.

Στην εφετινή εκκίνηση, η ομάδα μας παρατάσσεται ενισχυμένη. Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, έγιναν μεταγραφές που στόχο έχουν να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν την πλέον ανταγωνιστική ομάδα που είχαμε ποτέ.

Καλωσορίζω λοιπόν στη μεγάλη αγκαλιά του Εργοτέλη τα νέα μέλη της επαγγελματικής ομάδας. Τον Σόρεν, τον Νίκο, τον Μπόρισλαβ, τον Σωκράτη, τον Ανδρέα και τον Μπρούνο και τους εύχομαι όπως και σε όλη την ομάδα να είναι υγιείς, προσηλωμένοι στον στόχο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Βλέποντας φίλες και φίλοι τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της πρώτης ομάδας, παρατηρώ ότι οι δέκα από αυτούς προέρχονται από την Ακαδημία του Εργοτέλη. Σε τούτον εδώ το χώρο εκπαιδεύτηκαν σωματικά και πνευματικά και εν τέλει ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους κερδίζοντας μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Τούτος δω ο χώρος, το Μαρτινέγκο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία μας. Εκείνη η συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Όπως και ο στίχος του Γιώργου Σεφέρη, που μελοποίησε ο Μίκης: Λίγο ακόμα θα ιδούμε, λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα λίγο ψηλότερα».

Σουλτάτος: «Να πηγαίνουμε ψηλότερα»

Παράλληλα, χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. του Εργοτέλη, Γιώργος Σουλτάτος: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Θα σταθώ κι εγώ στα τελευταία λόγια του προέδρου και στους στίχους του Γιώργου Σεφέρη.

Να συνεχίσουμε έτσι να πηγαίνουμε ολοένα και ψηλότερα και να κλείνουμε στόματα».
*Αύριο Σάββατο (2/7), στις 10.30, το πρωί θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Galaxy, η εκδήλωση παρουσίασης της νέας φανέλας του Εργοτέλη, των  μεταγραφικών αποκτημάτων, των εισιτηρίων διαρκείας και του χορηγικού προγράμματος.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved