Βολές στον Πέτρο Θεοδωρίδη

Βολές στον Πέτρο Θεοδωρίδη

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Πανσερραϊκού «Che Guevara Club» εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Πέτρο Θεοδωρίδη για τον νέο υποβιβασμό.

Αναλυτικά η θέση των φίλων των «ερυθρόλευκων»:

«Πέρασαν ήδη 2,5 μήνες από το δεύτερο υποβιβασμό της ομάδας μέσα σε τρία χρόνια με τη σεζόν να κλείνει με το ντροπιαστικό 0-4 από τον Εργοτέλη. Παιχνίδι για το οποίο πολλά λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Όπως πολλά είναι κι αυτά που λέγονται και δε λέγονται όλο αυτό το διάστημα. Παρά μόνο διαρρέουν. Από γνωστούς σε αγνώστους και τούμπαλιν. Κι επειδή οι διαρροές κοντεύουν να μας πνίξουν, καλό είναι να τοποθετηθούμε και πάλι εγκαίρως μήπως και αλλάξει κάτι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίζει να λειτουργεί ως πρόεδρος και ως προπονητής της ομάδας. Ναι, ως προπονητής, αφού βδομάδες τώρα λύνει συμβόλαια παιχτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα και υπογράφει νέα αφού φαίνεται ως προπονητής γνωρίζει καλύτερα πού πάσχει η ομάδα και πού θέλει ενίσχυση. Ναι, ως πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Θεοδωρίδης κοροϊδεύει τον κόσμο της ομάδας. Αφού δεσμεύτηκε ότι θα αποχωρήσει αν δεν καταφέρει κι αυτή τη φορά να κρατήσει την ομάδα στην Α’ Εθνική, αφού ανέφερε ότι παραχωρεί τις μετοχές σε κάθε ενδιαφερόμενο, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ζήτησε «τον ουρανό με τ’ άστρα» από την οικογένεια Κούτλα, συνεχίζει να αποφασίζει και να υπογράφει ως πρόεδρος της ΠΑΕ. Δείχνει λοιπόν ότι καμμία διάθεση δεν υπάρχει από πλευράς του να εγκαταλείψει στην ησυχία του το γωνιακό μαγαζί που ακούει στο όνομα ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Κι αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από το φεουδαρχικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο κ. Θεοδωρίδης. Με τον τρόπο που αραίωσε το διοικητικό και φιλικό του περιβάλλον, συνεργατών και μη. Με τον τρόπο που απομάκρυνε παίχτες, προπονητές, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Με τον τρόπο που αποφεύγει να εμφανιστεί δημόσια σε συζήτηση στις Σέρρες για τα προβλήματα της ομάδας. Με τον τρόπο που περιδιαβαίνει τα ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, εκβιάζοντας με την αποχώρησή του και το δήθεν οικονομικό μαρασμό της ΠΑΕ.

Εμείς, στηριζόμαστε σε πραγματικά δεδομένα και βγαίνουμε ενυπόγραφα αναλαμβάνοντας την ευθύνη όσων λέμε και γράφουμε, σε αντίθεση με κάποιες σκιές του παρελθόντος της ομάδας, που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο ως επικριτές των πάντων και έχουν ως μοναδικό τους όπλο τη λάσπη και την κακοήθεια. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε έχουν τσιμπήσει το «δόλωμα» ή Πέτρος ή θάνατος, και άλλοι από αγνή αγάπη κι αγωνία για την ομάδα και άλλοι από ιδιοτέλεια, προσπαθούν επώνυμα κι επίσημα και κυρίως ανώνυμα κι ανεπίσημα, να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα για τις επιλογές Θεοδωρίδη, προσδίδοντάς του μεσσιανικές ιδιότητες. Παράλληλα, μεγάλη συνεισφορά στην αποχαύνωση του κόσμου και στην αποδοχή Θεοδωρίδη ως λύση σωτηρίας, έχει και μερίδα των ΜΜΕ, που έχει πλέον πάψει να ασχολείται με το καίριο διοικητικό πρόβλημα, και έχει στραφεί τεχνηέντως στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σα να μη μεσολάβησαν ποτέ οι μεγάλες δηλώσεις, οι παραιτήσεις και οι αποδοκιμασίες του κόσμου. Αρωγοί πολλοί επαίτες του τιμής ένεκεν διαρκείας στα μετόπισθεν του Προέδρου. Πολλοί «χειραψίες» της δωρεάν εισόδου στη σκεπαστή.

Βέβαια, οι τραγικές οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οικογένειες, επιχειρήσεις αλλά κι η ίδια η χώρα δίνουν ένα ισχυρότατο άλλοθι ασυδοσίας στον Πέτρο Θεοδωρίδη, και φυσικά ένα ατράνταχτο επιχείρημα περί της αδυναμίας απομάκρυνσής του. Σε αυτό συντελεί και η προσπάθεια υπερτονισμού, από διάφορους, της ικανότητας του κ. Θεοδωρίδη να διαχειρίζεται ορθά τα οικονομικά των εταιρειών του και να καλύπτει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το προσωπικό του. Μάλιστα, στις Σέρρες, σε αντίθεση βέβαια με όλον τον πλανήτη, έχουμε φτάσει και στο να επικροτούμε δημόσια και δια βοής τα αυτονόητα. Το να πληρώνει δηλαδή και στην ώρα του ο εργοδότης τον υπάλληλό του! Αλλά εμείς οι Σερραίοι δε σταθήκαμε μόνο σε αυτό. Φτάσαμε στο να πανηγυρίζουμε που το όνομα του προέδρου της ομάδας της καρδιάς μας, δεν εμπλέκεται (τουλάχιστον ακόμα) στα κυκλώματα που λυμαίνονται τον Ελληνικό αθλητισμό κι απομυζούν τους Έλληνες πολίτες!

Φτάσαμε να αποδίδουμε τους υποβιβασμούς της ομάδας μας σε παράγκες, επιλογές άλλων, φαλτσοσφυρίγματα, υπουργικές παρεμβάσεις κι άλλα σενάρια συνωμοσιολογίας. Αλήθεια είναι. Όντως, η ομάδα μας κυνηγήθηκε ουκ ολίγες φορές κι ακόμα την κυνηγούν μικροί και μεγάλοι για διάφορους λόγους. Όμως, αυτό που πρώτα από όλα έχει σημασία είναι ότι η ομάδα μας στις δύο τελευταίες της εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, εμφανίστηκε πιο ανίσχυρη κι ελλιπής από ποτέ κι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ήρθε κι έφυγε ως το πρώτο φαβορί για πτώση. Και το επιβεβαίωσε. Ήρθε κι έφυγε, χωρίς καν να το παλέψει. Γιατί ακόμα και τώρα, με τις τελευταίες εξελίξεις, θα μπορούσε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Όντως, η ομάδα μας κυνηγήθηκε, αλλά κι ο λαλίστατος πρόεδρός μας ποτέ δεν την προστάτεψε. Όντως πολεμήθηκε, αλλά ο εγωιστής πρόεδρός μας ουδέποτε τους πολέμησε, παρά μόνο τους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο κ. Θεοδωρίδης ενεργεί στηριζόμενος στο δόγμα ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Θεωρεί ότι με την πάροδο των 2,5 αυτών μηνών που μεσολάβησαν από τον υποβιβασμό, ότι με τις συνεχείς του δηλώσεις περί πιθανής παραμονής στην Α’ Εθνική οι φίλαθλοι ξέχασαν την αγανάκτησή τους, ότι με τις νέες μεταγραφές όλοι θα αρχίσουν να συζητούν για την επόμενη χρονιά, λησμονώντας τα προβλήματα των περασμένων ετών. Παρέλειψε, όμως, να κάνει την αυτοκριτική του, να παραδεχτεί δημόσια έστω ορισμένα από τα λάθη του, να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο της ομάδας της οποίας έχει τα ηνία. Σε όλες τις ομάδες, οι πρόεδροι έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εκτός από τη δική μας. Για να υπάρξει έστω και ο στοιχειώδης δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο, πρέπει να εμφανιστεί και να απολογηθεί για τις λάθος επιλογές και τα σφάλματά του. Ας μας πει επίσημα είτε ο ίδιος, είτε ο κ. Κούτλας για ποιο λόγο δεν προχώρησε η συμφωνία, γιατί ως τώρα η μόνη πληροφόρηση που υπήρξε ήταν υπό τη μορφή φημών σε κάποια δημοσιεύματα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την απαξιωτική του στάση απέναντι στον κόσμο της ομάδας, δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Ως Che Guevara Club, το πρώτο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι η αξιοπρέπεια της ομάδας και η ειλικρίνεια από τη διοίκηση προς τους φιλάθλους. Το αν θα βγει ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κερδισμένος από την υπόθεση με τα στημένα, δε σημαίνει για εμάς πολλά, εφόσον ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Και να μην υποβιβαστούμε αυτό το καλοκαίρι, θα υποβιβαστούμε του χρόνου. Επομένως, αφού δεν έχει αποδείξει ότι έχει τη διάθεση να προβεί σε δραστικές και ουσιώδεις αλλαγές, θα συνεχίσει να μας βρίσκει απέναντί του.

Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχοι, πρέπει να δώσουν μια απάντηση στο πρόβλημα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ πριν να είναι αργά. Κι αυτό δε μπορεί να γίνει μεμονωμένα, ακραία ή εν βρασμώ ψυχής. Πέρασε ικανό διάστημα από το οποίο μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα, να βρεθούμε και να συζητήσουμε τι μέλλει γενέσθαι. Όλοι μας! Όλοι όσοι πονάμε για αυτόν το σύλλογο. Και ναι, ακόμα κι η ΠΑΕ πρέπει να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί μια οριστική λύση. Από όλους μας, ΜΓΣ, ΠΑΕ, παλαιμάχους, δήμο, συνδέσμους, κι όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας. Μόνο έτσι θα δοθούν απαντήσεις και μόνο έτσι μπορεί να βρεθεί λύση.  Γιατί το ευκολότερο είναι να τα γκρεμίσουμε όλα, αλλά το δυσκολότερο να χτίσουμε. Είναι πανεύκολο να αντιπαραθέσουμε, αλλά επιβάλλεται να συνθέσουμε απόψεις. Πριν να είναι αργά. Πριν γίνουμε κι επίσημα το ασανσέρ των κατηγοριών».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved