«Η παρέα θα φέρει τίτλο»

«Η παρέα θα φέρει τίτλο»

Το θετικό και… παρεΐστικο κλίμα μεταξύ των παικτών θα φέρει φέτος τον τίτλο στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Λίνο.

Μιλώντας στον «Sport103 fm», ο 34χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της επόμενης περιόδου, καθώς και στην ενθαρρυντική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και για τη δική του παρουσία: «Και στις τρεις διοργανώσεις θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η περσινή παρουσία αποτελεί οδηγό, αλλά φέτος θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος διατήρησε τον κορμό του: «Με χαροποιεί ότι επιστρέφουν όλοι σιγά σιγά. Είναι μια παρέα που άφησε το στίγμα της τα τελευταία χρόνια, που μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε να επιστρέψει και ο Βιτόλο, ενώ η παρέα αυξάνεται με τα νέα παιδιά και γίνεται ακόμη πιο δυνατή».

Για τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα και το γεγονός ότι είναι πλέον από τους μεγαλύτερους ηλικιακά στο ρόστερ: «Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό, το να έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, αλλά και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Οι νέοι είναι αυτοί στους οποίους στηρίζονται οι ομάδες και αυτοί στους οποίους μπορούν να επενδύσουν οι ομάδες, γι αυτό υπάρχουν και τα τμήματα υποδομής. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα δουλέψω με τα νέα παιδιά και με τον Λάζλο Μπόλονι».

Για την προσωπική του παρουσία και αν θέλει να είναι πιο τυχερός φέτος: «Φυσικά χρειάζεται τύχη. Ακόμη και ο καλύτερος παίκτης, με τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, δε θα μπορέσει να είναι καλός, αν δεν έχει τύχη. Εγώ είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού, κάποιες ατυχίες και ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Για το αν είναι πιο εφικτό το πρωτάθλημα ή το κύπελλο: «Θεωρώ ότι το να επιτευχθεί ένας από τους δύο στόχους είναι εξίσου δύσκολο. Το Πρωτάθλημα έχει 30 αγώνες, ενώ στο Κύπελλο υπάρχουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Εύχομαι να πάρουμε έναν τίτλο, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, θα πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για την αλλαγή χλοοτάπητα στην Τούμπα: «Το περιμένω πώς και πώς. Δεν ξέρω αν θα παίξει μεγάλο ρόλο, μακάρι να είναι καλό».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved