Σολτάνι: «Μπείτε να… θαυμάσετε»

Σολτάνι: «Μπείτε να… θαυμάσετε»

Ο Καρίμ Σολτάνι μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και υποστήριξε ότι ο κόσμος του Άρη είναι φανταστικός και προέτρεψε όσους θέλουν να ψάξουν για τα… σχετικά βίντεο στο ίντερνετ.

«Σας συμβουλεύω να μπείτε στο YouTube και να δείτε», είπε μεταξύ άλλων ο Καρίμ Σολτάνι στην ιστοσελίδα «voetbalprimeur.nl» σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων ο Γαλλοαλγερινός υποστήριξε ότι ο κόσμος του Ηρακλή μπορεί να τον καταλάβει για την απόφασή του να συνεχίσει στους «κίτρινους» ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως του είχε κάνει πρόταση και η ΑΕΚ όμως προτίμησε τον Άρη γιατί του πρόσφερε καλύτερους όρους.

«Όλοι οι φίλαθλοι του Ηρακλή μπορούν να καταλάβουν. Οι οπαδοί καταλαβαίνουν ότι ο σύλλογος υποβιβάστηκε για οικονομικούς λόγους και σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Είχα μια ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία και θα ήμουν χαζός να μην το κάνω. Ακόμα και αν ο Άρης είναι μεγάλος αντίπαλος του Ηρακλή, σαν παίκτης κοιτάς το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Έφυγα σαν φίλος όπως και να ‘χει», είπε αρχικά ο Σολτάνι.

Στη συνέχεια, ο νέος άσος του Άρη σχολίασε: «Διάλεξα τον Άρη γιατί είναι μια σημαντική ομάδα στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως, ο σύλλογος έκανε την καλύτερη επίσημη πρόταση. Όπως έκανε και η ΑΕΚ αλλά ο Άρης πρόλαβε και έκανε καλύτερη προσφορά».

Όσο για τους οπαδούς του Άρη επισήμανε: «Ενθαρρύνω τους πάντες να μπουν στο You Tube και να δουν παιχνίδια του Άρη στην έδρα του. Είναι πραγματικά φανταστικοί. Αν το δεις σαν παίκτης τότε σκέφτεσαι σοβαρά να παίξεις για το σύλλογο. Ως τώρα η ομάδα έχει πουλήσει 11.000 διαρκείας και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Έμεινα στην ίδια πόλη και δεν πρέπει να μετακινώ την οικογένειά μου για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για την περσινή του χρονιά, τόνισε: «Έκανα ένα δυνατό ξεκίνημα και σκόραρα τέσσερις φορές σε έξι αγώνες δίνοντας δύο ασίστ. Είχαμε τρεις διαφορετικούς προπονητές σε μια σεζόν, ο τελευταίος δεν μιλούσε Αγγλικά. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις 13 διαφορετικές εθνικότητες στην ομάδα. Πολλοί παίκτες είχαν προβλήματα, αυτή η ένταση μεγάλωσε και αν προσθέσουμε τα οικονομικά προβλήματα αυτό δε μας βοήθησε. Η πρώτη μου χρονιά στην Ολλανδία αντίθετα ήταν εξαιρετική. Πάντα τη νέα χρονιά μαθαίνεις πράγματα και βελτιώνεσαι από το δεύτερο χρόνο. Τώρα είμαι καλύτερα, θεωρώ ότι θα καταφέρω πολλά τη νέα χρονιά».

Σε ερώτηση για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γενικότερα, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πραγματικά κάτι που προσελκύει φιλάθλους και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια είναι φανταστική. Όλοι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο, όλοι οι Έλληνες ενδιαφέρονται για το παιχνίδι και κανείς δεν είναι ουδέτερος. Βέβαια, σε κάθε παιχνίδια υπάρχει αστυνομική συνοδεία για τις ομάδες γιατί δε ρισκάρουν το να γίνουν επεισόδια».

Ενώ πρόσθεσε πως: «Ο φαντισμός είναι μεγάλος, το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία στην Ελλάδα. Αν χάσεις, χρειάζεται να μείνεις δύο και τρεις ώρες στα αποδυτήρια γιατί σε περιμένουν οι οπαδοί απ’ έξω. Θέλουν να σου υπενθυμίσουν ότι περιμένουν πολλά από την ομάδα σου. Όταν έχεις χάσει σε ένα ντέρμπι, καλό είναι να πάρεις τη γυναίκα σου και να ενημερώσεις ότι θα αργήσεις για το βραδινό».

Τέλος, ο Καρίμ Σολτάνι δήλωσε για το ενδεχόμενο να παίξει στη Γαλλία: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα ο Άρης. Δεν είμαι όμως έτοιμος για αυτό. Είμαι 26 και αισθάνομαι ότι έχασα αρκετό χρόνο που χρειαζόταν για να κάνω κάποια βήματα. Θα κάνω τα πάντα την επόμενη χρονιά για να αποδώσω καλύτερα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχω φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να αποδείξω πολλά αυτή τη χρονιά και κυρίως στον εαυτό μου».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved