«Με ήθελαν και μου το έδειξαν»

«Με ήθελαν και μου το έδειξαν»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Κέρκυρα ως τον επόμενο… σταθμό της καριέρας του εξήγησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Μπάρκογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός, με δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM, είπε ότι από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Γιώργος Λιμπάντσης, όσο και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, του έδειξαν ότι θέλουν να τον «ντύσουν» στα «κυανέρυθρα».

«Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο κατηγοριών. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των ομάδων. Τα γήπεδα είναι πολύ κακά. Το όλο κλίμα είναι διαφορετικό. Δεν είναι το ίδιο να προετοιμάζεσαι να παίξεις στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκη και σε γήπεδα της Β’ Εθνικής. Υπήρχαν προτάσεις κι από άλλες ομάδες, επέλεξα, όμως, την Κέρκυρα γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν οι άνθρωποι εκεί. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι με θέλουν πολύ για τη νέα χρονιά. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα. Οικονομικά δεν έχει εκκρεμότητες, κάτι το οποίο είναι πολύ σοβαρό στην εποχή μας. Σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει μια σταθερή ομάδα», είπε και συνέχισε: «Δεν είμαι Κέρκυρα ακόμα, αλλά ευελπιστώ ότι η μεταγραφή θα τελειώσει γρήγορα. Μπορεί ακόμα και σήμερα (Παρασκευή)».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει, τόνισε: «Όταν μπορείς να παίξεις σε πολλές θέσεις,  βοηθάς την ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι αισθάνομαι καλύτερα να παίζω πίσω από τον επιθετικό».

Για τις προτάσεις που είχε τα προηγούμενα χρόνια, ως ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν προτάσεις, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να πάρω μεταγραφή για μεγάλη ομάδα. Το έχω ξεπεράσει αυτό πλέον. Δεν ήθελε ο Θεός, μάλλον».

Τέλος, ο Γιώργος Μπάρκογλου αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα των «στημένων» παιχνιδιών, λέγοντας: «Σίγουρα, όλο αυτό σκηνικό δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου πει κάποιος θα κάτσεις να χάσεις. Σε άλλες ομάδες, παλιότερα, από συμπαίκτες μου έχω ακούσει πολλά. Αυτό όμως που συνέβη το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι πρωτοφανές. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Όλοι χρειαζόμαστε ένα καλό ποδόσφαιρο».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved