Έρχονται αλλαγές

Έρχονται αλλαγές

Αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο επίκεινται στον Παναθηναϊκό. Σήμερα (01/07, 10:30) η ΓΣ της ΠΑΕ που θα ορίσει τα νέα μέλη του ΔΣ. Εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε οριστικά στη νέα σεζόν, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών χθες (30/06) στην Παιανία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να «τρέξει» αρκετά για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει σε περίπτωση που αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ. Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε άλλωστε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, στη συνάντηση που είχε με τον Πορτογάλο, τους συνεργάτες του και τον Γιάννη Σαμαρά, ότι δεν πρόκειται να γίνει «ξεπούλημα» των παικτών και πως όποιος φύγει θα αντικατασταθεί.

Όποιος φεύγει, αντικαθίσταται

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής από τη στιγμή που οριστικοποιείται η αποχώρηση του Γκοβού, έχοντας αποχωρήσει και ο Λουίς Γκαρσία που μπορούσε να βοηθήσει εκεί, ενώ σε περίπτωση που τελικά ο Μάτος πουληθεί στην Μποταφόγκο θα πρέπει να αποκτηθεί και κεντρικός χαφ, με τον Αντρές Μαδρίδ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που φύγει ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, ίσως και δύο, ενώ αν τελειώσει το θέμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ – για τον οποίο οι πιθανότητες πλέον είναι μοιρασμένες στο να μείνει ή να φύγει – θα γίνει και προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

Αλλαγές και στο ΔΣ

Εκτός των αγωνιστικών, στον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν αλλαγές και στα πρόσωπα της διοίκησης. Στη σημερινή (01/07, 10:30) Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ θα οριστούν οι εκπρόσωποι των μετόχων στο διοικητικό συμβούλιο, με τους Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο και Βγενόπουλο όπως έχουμε αναφέρει να έχουν αποφασίσει ότι δε θα είναι μέλη της νέας σύνθεσης.

Ο Νικόλας Πατέρας από την πλευρά του, καλείται ουσιαστικά να βρει νέο εκπρόσωπο από τη στιγμή που ο Αντώνης Αντωνιάδης παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο πόστο, λέγοντας ότι διαφωνεί με τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ.

Τέλος, αναμένεται να υπάρξει και ορισμός δύο νέων μελών της διοικούσας επιτροπής από τη στιγμή που οι Γιώργος Νίκας και Τζόνι Βεκρής δε θα ασκούν πλέον καθήκοντα μελών της, με τα ονόματα που θα τους αντικαταστήσουν να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved