«Μπόλονι ο καλύτερος»

«Μπόλονι ο καλύτερος»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στον «Sport 103fm» σκιαγραφώντας το προφίλ του Λάζλο Μπόλονι με τον οποίο συνεργάστηκε στην εθνική Ρουμανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα σκεφτόταν ποτέ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Όποτε μου ζητήσει ο ΠΑΟΚ τη βοήθεια μου θα πω κατευθείαν ναι ακόμα και χωρίς χρήματα».

Για το λόγο που βρέθηκε χθες στη Σουρωτή: «Πήγα να δω τον Λάζλο Μπόλονι βασικά γιατί είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Είδα και κάποιους παλιούς συμπαίκτες μου, όπως ο Μαλεζάς και ο Μπαλάφας που έχουν απομείνει ακόμα στην ομάδα. Είχα και μία συζήτηση με τον Μπόλονι κάτι που με χαροποίησε πολύ αφού είχα να τον συναντήσω 5 χρόνια, από τότε που εγώ ήμουν παίκτης και αυτός προπονητής στην εθνική Ρουμανίας».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Ειλικρινά αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Μπόλονι είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τον ξέρω καλά. Θέλει λίγο χρόνο και ηρεμία για να μπορέσει να δουλέψει και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πετύχει το στόχο της. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίεση και αυτό προσπάθησα να του πω. Έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να περάσει σε πρώτη φάση στο Europa League».

Για τον χαρακτήρα του Μπόλονι: «Είναι Ρουμάνος άρα έχει καλό χαρακτήρα και το εννοώ αυτό. Μπορεί να χαρούμενος και ευδιάθετος εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν μπαίνει μέσα δουλεύει σκληρά και σοβαρά. Αυτό είναι και το κλειδί για τον Μπόλονι, αφού έχει δουλέψει και έχει πετύχει όπου έχει πάει. Το καλό είναι ότι δε σταματάει να διαβάζει για το ποδόσφαιρο. Είναι θετικό ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο. Βρίσκεται στο πλευρό το ένας άνθρωπος που έχει παίξει και γνωρίζει το ποδόσφαιρο, όπως ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ διαβάζω ότι θα επιστρέψει και ο Ζήσης Βρύζας».

Για τη νέα σεζόν του ΠΑΟΚ και για τους στόχους: «Περιμένω και εγώ ως φίλος του ΠΑΟΚ, να δω έναν ΠΑΟΚ που θα διεκδικήσει κάτι ή να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Η θέση που κατέκτησε πέρσι δεν ήταν αυτή που του άξιζε. Πιστεύω ότι θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο επόμενο πρωτάθλημα».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved