«Πρότεινα στον Μαρινάκη να παραιτηθεί»

«Πρότεινα στον Μαρινάκη να παραιτηθεί»

Στη συνεδρίαση της Super League και στη συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προτείνοντάς του να παραιτηθεί, αναφέρθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, μιλώντας στον αέρα του ραδιοφώνου «ΑΡΗΣ FM», διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Άρη να μην παίρνει την αδειοδότηση, άφησε ανοικτό το ευρωπαϊκό «παράθυρο», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις  των «κίτρινων».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κόντη:

Ο κ. Κόντης διέψευσε φήμες που αναπαράγονται σχετικά με το ενδεχόμενο να μην πάρει ο Άρης την αδειοδότηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν  υπάρχει κανένα θέμα. Ο Άρης θα πάρει κανονικά την αδειοδότηση. Όταν κάποιοι ανησυχούν ρίχνουν υπόνοιες αλλού. Χρειάζεται να δίνουμε στον κόσμο να καταλαβαίνει».

Για την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης, επεσήμανε:

«Η  ζωή συνεχίζεται και αρχίσει μια νέα χρονιά. Ο Άρης  πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό του παρόλο που δεν είναι κάτι σίγουρο για την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Όπως φαίνεται αυτό θα ξεκινήσει στις 27 ή 28 Αυγούστου και η ομάδα πρέπει να  ξεκινήσει την προετοιμασία της» ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τις προσδοκίες που φέρει η διοίκηση από την ομάδα:

«Περιμένουμε σε συνδυασμό με πολλά βέβαια, ο Άρης  να παίξει απερίσπαστα τα παιχνίδια του στα γήπεδα και να πάρει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Με την καλή μας ομάδα, να διεκδικήσει ό,τι μπορεί περισσότερο. Πιστεύουμε στον προπονητή μας, στους παίκτες που έχουμε. Υπάρχουν τα εχέγγυα για μια καλή χρονιά».

Όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, είπε:

«Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση των κινήσεών μας. Δεν έχει αρχίσει καν η μεταγραφική περίοδος κι έχουμε κάνει κινήσεις. Σε λίγες μέρες θα τις ολοκληρώσουμε για να είμαστε έτοιμοι ενόψει της  προετοιμασία μας».

Σχετικά με την μείωση αποδοχών με την οποία συμφώνησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ , τόνισε:

«Γνωρίζοντας ότι έχει και άλλες προτάσεις που θα μπορούσε να πάρει παραπάνω  χρήματα, αλλά όχι μόνο αυτός και άλλοι παίκτες βλέποντας τα οικονομικά δεδομένα στην χώρα μας. Εδώ ζουν, βλέπουν τι ισχύει. Θα έχουμε καλή κατάληξη με τους περισσότερους παίκτες».

Για τον Φράνκο Λανάρο που θα δοκιμασθεί από τον Σάκη Τσιώλη, είχε να πει:

«Είναι επιθετικός παίκτης που προέρχεται από την Μπόκα Τζούνιος και την Τίγκρε ,δεν είχε την ευκαιρία να κάνει πολλά παιχνίδια στην πρώτη εθνική. Τον συνοδεύουν καλές συστατικές, θα τον τσεκάρει ο προπονητής για αυτό τον φέραμε. Αν είναι αυτό που θέλει θα μείνει».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε και σχετικά με την χθεσινή (28/6) συνεδρίαση της Superleague στην οποία έδωσε το παρών:

«Δεν μπορώ να πω δημόσια τι συζητάμε εκεί. Είχα μια στιχομυθία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που του επιβεβαίωσα την πρότασή μου να παραιτηθεί από την προεδρία. Έκανα αυτήν την πρόταση που μπορεί να έχει ωριμάσει στο μυαλό του γιατί από ότι βλέπω θα γίνουν εκλογές στις 11 Ιουλίου. Θα αναζητηθεί ο νέος πρόεδρος.

Δεν θα έλεγα ότι το κλίμα ήταν αμήχανο. Υπάρχει η εντύπωση στους περισσότερους από τους παρόντες οι οποίοι σίγουρα δεν έχουν συμμετάσχει σε παιχνίδια, ότι τα περισσότερα που ακούγονται είναι κουτσομπολιά και δεν τους έχουν επηρεάσει. Είναι κουβέντες και δεν είναι κακουργήματα.

Το κλίμα είναι το να μην πάρει η μπάλα ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα είμαστε των άκρων. Είμαστε μια ασύνδετη χώρα. Τα τελευταία 40 χρόνια έχουμε πολτοποιήσει τα πάντα, έχουμε βάλει στον κόσμο  μέτρα ασφυξίας. Γενικά το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Μια κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Ξαφνικά έχουμε φτάσει σε σημείο κάθε διάλογο να τον ποινικοποιούμε και να φτάνουμε στην απαξίωση. Να λέμε ότι όλο το πρωτάθλημα είναι στημένο. Δεν είναι έτσι. Μπορεί να υπάρχουν άτομα που ασχολήθηκαν με αυτό, και θα αποδειχτεί αυτό από την έρευνα , αλλά δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει μια προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τα γεγονότα» και συμπλήρωσε ειδικότερα για τον Άρη , ως εξής:

«Εμείς να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έξω από όλα αυτά και κόσμος να είναι σίγουρος για αυτό».

Ο Γιάννης Κόντης άφησε ανοιχτό το ευρωπαϊκό «παράθυρο» για τον Άρη, δηλώνοντας:

«Είναι ένα ερώτημα και ένα θέμα που συμβαίνει στην Ελλάδα, να γίνεται η άτυπη επικύρωση των playoffs. Αφού δεν είναι ολόκληρη, δεν είναι ουσιαστική κατά τη δική μου γνώμη. Αυτό θα επικυρώσουμε την άλλη εβδομάδα. Όλη τη βαθμολογία. Επικυρώθηκαν οι πέντε  πρώτες θέσεις αλλά είναι άτυπο αυτό και χρειάζεται να συζητηθεί.

Ο  κανονισμός της UEFA λέει ότι για να συμμετάσχει μια ομάδα, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτό θα εξετάσει η UEFA μόνη της . Το υπογραμμίζω αυτό. Μόνη της ακόμα κι αν δεν θέλει κάτι η ΕΠΟ.

Είναι καθαρά θέμα της UEFA.Ο Άρης πάντα ξέρει να διασφαλίζει τα συμφέροντα του. Έχει κινηθεί. Είναι ανοιχτό το θέμα αυτό ακόμα» ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του γύρω από το ζήτημα μεταγραφής του Φιγκερόα:

«Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved