«Kαμία συμφωνία για Σάντσες»

«Kαμία συμφωνία για Σάντσες»

Καμία συμφωνία δεν έχει επέλθει μέχρι στιγμής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλενσιέν για τη μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες, όπως αποκάλυψε στο Onsports ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του «Σαμπιονά», Ανρί Ζαμπεγί.

Την ίδια ώρα που δημοσιεύματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη Γαλλία κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή του Κολομβιανού, το στέλεχος της Βαλενσιέν ναι μεν επιβεβαιώνει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, διαψεύδει ωστόσο πως το «τσακάλι» βρίσκεται μια ανάσα από το λιμάνι.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε αρχικά ο Ζεμπαγί, για να συμπληρώσει ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι στιγμής. Βρισκόμαστε ακόμα σε συζητήσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν λογικά τις επόμενες μέρες».

Ο Ζεμπαγί στη συνέχεια δεν θέλησε να επεκταθεί στις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων  αφού αρνήθηκε ευγενικά να αναφερθεί στις απαιτήσεις της Βαλενσιέν αλλά και στην προσφορά των «ερυθρόλευκων», αρκούμενος να τονίσει πως αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Σάντσες, η μεταγραφή θα έχει αίσιο τέλος.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω που υπάρχει διαφωνία. Εμείς δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο στον Σάντσες αν αυτός θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να αποκομίσουμε όσα περισσότερα οφέλη μπορούμε από τη μεταγραφή. Νομίζω αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά τον ποδοσφαιριστή θα τον αποκτήσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ζεμπαγί.

Το Onsports ωστόσο δεν έμεινε στις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Γάλλων αφού επικοινώνησε και με τον μάνατζερ του Σάντσες, Κριστόφ Μονγκέ.

«Έχω να μιλήσω περίπου δύο εβδομάδες με ανθρώπους του Ολυμπιακού», τόνισε αρχικά ο Γάλλος πριν επιβεβαιώσει τις συζητήσεις των δύο πλευρών:

«Ξέρω πως οι ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν είμαι παρών σε αυτές και δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Σύμμαχος στην προσπάθεια του να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 25χρονο άσο, ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αφού  ο Μονγκέ δεν παρέλειψε κλείνοντας να τονίσει για μία ακόμα φορά την επιθυμία του πελάτη του να πιάσει λιμάνι.

«Ο Σάντσες θέλει να έρθει στην Ελλάδα και σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει, αλλά πρέπει να τα βρουν πρώτα οι ομάδες μεταξύ τους», τόνισε ο εκπρόσωπος του Σάντσες.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σίριαλ της μεταγραφής του Σάντσες θα έχει και άλλα επεισόδια, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) ακόμα και τις προσεχείς μέρες όταν και θα συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved