«Φέτος η ευκαιρία μας»

«Φέτος η ευκαιρία μας»

Είναι από τα παιδιά από τα οποία περιμένουν πολλά στον Εργοτέλη. Ο Γιώργος Σαρρής δεν έχει πρόβλημα με αυτό, αλλά αντιθέτως, περιμένει πως και πως την ευκαιρία να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν.

Ο ηλικίας 21 ετών ποδοσφιαριστής των Κρητικών παραχώρησε μίνι συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio και αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

«Ηταν η καλύτερη για μένα στον Εργοτέλη. Κατάφερα να μπώ πιο βαθιά στην ομάδα και να κάνω 9 συμμετοχές. Επαιξα σε μια θέση που δεν την ήξερα αυτή του αμυντικού μέσου. Επαιξα σαν εξάρι και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Είναι μια δύσκολη θέση. Εχει πολλά τρεξίματα και χρειάζεται μεγάλη αντοχή και δύναμη. Ηταν μια καλή χρονιά. Κέρδισα εμπειρίες και βελτιώθηκα ατομικά».

Για την επόμενη περίοδο

«Είναι τα πάντα για μένα. Δεν είμαι μικρός. Αλλα παιδιά στο εξωτερικό 18-19 χρονών είναι έτοιμα. Δεν θέλω να περιμένω μέχρι τα 24-25 μου χρόνια για να παίξω. Νιώθω έτοιμος να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και όπως σας είπα δεν θεωρώ τον εαυτό μου μικρό. Όλα είναι στο χέρι μου. Να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι. Αυτός είναι ο στόχος. Ξεκινάμε την Παρασκευή, αλλά εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και 15 μέρες. Υπάρχει ένα ατομικό πρόγραμμα που μας έχει δώσει ο προπονητής. Εμείς οι νεαροί πήγαμε και στο τουρνουά στην Ολλανδία. Και εδώ και 15 μέρες κάνω ένα καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Θέλω να είμαι έτοιμος από όλες τις απόψεις στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν».

Για τον Εργοτέλη και τους στόχους του

«Ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια. Ακούω τι γίνεται και σε άλλα σωματεία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είναι τιμή μου που η ομάδα με έχει στο ρόστερ 3 χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Προσπαθώ καθημερινά με την δουλειά μου να πείσω τους ανθρώπους της ομάδας, ότι αξίζω την θέση που μου έχει δοθεί στο ρόστερ. Πιστεύω στον εαυτό μου. Αν δεν πιστεύεις και δεν έχεις στόχο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε».

Για την μέχρι τώρα διαδρομή του

«Η καταγωγή μου είναι από το Ηράκλειο. Ξεκίνησα από τις υποδομές του Εργοτέλη. Μπήκα στα τοπικά και τα  Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Στα 19 μου χρόνια υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, όταν οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι ήμουν έτοιμος να γίνει αυτό. Μπαίνω τώρα στον τρίτο χρόνο παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία. Εχω συμβόλαιο για άλλα δυο ακόμη χρόνια».

Για τα νεαρούς παίκτες του Εργοτέλη και τις βλέψεις του για τη νέα περίοδο

«Είναι ευκαιρία για όλους μας φέτος. Λόγω κρίσης τα μπάτζετ χαμηλώνουν και οι ομάδες αναγκάζονται θα στηριχθούν στα νέα παιδιά. Στόχος της ομάδας είναι κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα ψηλότερα. Φέτος θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι-όφ. Πέρσι τερματίσαμε  στην όγδοη θέση και μια νίκη παραπάνω θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει. Η ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

«Δεν με απασχολούν. Το ποδόσφαιρο το αγαπάω. Το βλέπω διαφορετικά. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved