«Μητέρα και πατέρας μου ο ΠΑΟΚ»

«Μητέρα και πατέρας μου ο ΠΑΟΚ»

Μια σύντομη δήλωση του εν δυνάμει επενδυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλη Φλωρίδη φιλοξενεί η ιστοσελίδα «voreia.gr», έχοντας παράλληλα πλήρες ρεπορτάζ για την χθεσινή συνάντηση των δύο ενδιαφερόμενων πλευρών.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται ο Φλωρίδης είχε αποτελέσει επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Φενέρμπαχτσε. Αναλυτικά, η ανάρτηση του voreia.gr για τη χθεσινή συνάντηση Φλωρίδη - Ζαγοράκη:

«Το σημερινό ραντεβού του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βασίλη Φλωρίδη, παρουσία της οικογενείας Σαχπατζίδη (φωτο) και του Ζήση Βρύζα, αποτελεί, εκτός απροόπτου, την απαρχή της αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία νέα σελίδα, που θα περιλαμβάνει όσους αγαπάνε την ιδέα που ονομάζεται ΠΑΟΚ και θα συνοδευτεί, αν όλα κυλήσουν κατ ευχήν, από οικονομική ευρωστία.

Αν και αναμένεται τις επόμενες μέρες η ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα στελέχη του ΠΑΟΚτσή επιχειρηματία, η αποκλειστική δήλωση του Βασίλη Φλωρίδη στη Voria.gr είναι ενδεικτική των προθέσεών του, αλλά και της αγάπης που τρέφει για τον Δικέφαλο. "Επειδή η μητέρα και ο πατέρας μου απεβίωσαν, από εδώ και πέρα μητέρα μου και πατέρας μου θα είναι ο ΠΑΟΚ", δήλωσε ο επίδοξος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας, παράλληλα, την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Φλωρίδης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όσα συζήτησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τετάρτη. Ο ίδιος προτίθεται, αφότου ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος, να ρίξει μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του μεσολαβητή στην υπόθεση, εφτά εκατομμύρια στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Φλωρίδης υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ της Φενέρμπαχτσε, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ, και τούτων δοθέντων αναμένεται να υπάρξει ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Δικεφάλου και της τουρκικής ομάδας.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Φλωρίδης θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, με αντιπροέδρους τους Ζαγοράκη και Βρύζα, ενώ στο διοικητικό σχήμα θα βρίσκονται οι υιοί Σαχπατζίδη, καθώς και ένας νομικός και ένας οικονομικός εκπρόσωπος της πλευράς Φλωρίδη. Το άνοιγμα του τελευταίου θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς σκοπεύει να αποπληρώσει τα χρέη προς το κράτος, αλλά και να συμβάλει στην ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσήμβρια.

Σε τελική ανάλυση, το deal οδεύει προς ολοκλήρωση και αυτό που απομένει είναι ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Φλωρίδης έχει επίγνωση του ανοίγματος και ο έλεγχος δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved