«Βόμβες» έτοιμες για… «μπαμ»!

«Βόμβες» έτοιμες για… «μπαμ»!

Την ώρα που Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, οι άνθρωποι του «ερυθρολεύκων» συλλόγου εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, κάνοντας το «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής» ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις επτά ποδοσφαιριστών, προκειμένου ν' ολοκληρώσει μία μεταγραφή… αεροδρομίου!

Αναλυτικά οι top class παίκτες που εξετάζει ο Ολυμπιακός:

1.Ντιέγκο Σόουζα: Πολλοί λένε πως από πλευράς τεχνικής θυμίζει έντονα στον Ζιοβάνι (σ.σ. πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού). Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν βρέθηκε πολύ κοντά στον Πειραιά, ωστόσο η… τιμή του κρίθηκε υπέρογκη και η προηγούμενη διοίκηση έκανε πίσω!  Να σημειωθεί, πως η τιμή του κοστολογείται γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μπορεί να υπάρξει και θέμα συνιδιοκτησίας, καθώς τα δικαιώματα του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ. Κάτι που σημαίνει, ότι  δεν αποκλείεται να «ξαναφουντώσει» το ενδιαφέρον από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την απόκτηση του. Από εκεί και πέρα, η ομάδα, από την οποία αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά, ο Ντιέγκο Σόουζα, ήταν η Παλμέιρας, όπου πραγματοποίησε  εξαιρετικές εμφανίσεις. Εν συνεχεία «μετακόμισε» στην Ατλέτικο Μινέιρο και πριν από λίγο καιρό στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

2. Ντιέγκο Ρίμπας: Ένας ποδοσφαιριστής, που για τα ελληνικά δεδομένα θεωρείται πάρα πολύ ακριβώς, ωστόσο τίποτα δεν είναι απίθανο! Κοστολογείται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, και παίρνει καθαρά τον χρόνο 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντιέγκο Ρίμπας, είναι 26 χρονών και έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ, η οποία τον παραχωρεί.

3.Κιμ Κάλστρομ: Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό ανήκει στην Λιόν και σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος, αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα αλλάξει φανέλα. Πάντως, την φετινή χρονιά ο Σουηδός μέσος έπαιξε 33 παιχνίδια και πέτυχε3 γκολ, αποτελώντας βασικό κομμάτι για τους «λιόνε».Το κασέ του 29χρονου μέσου αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα δικά του χρήματα, τα οποία ξεπερνούν  τα 2 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο. Μία ακόμη επίσης δύσκολη περίπτωση, αλλά όχι και ακατόρθωτη.

4.Ελάνο Μπλούμερ: Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ταιριάζει θεωρητικά περισσότερο από’ όλους τους υποψηφίους γι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας παίκτης με 49 συμμετοχές στη «σελεσάο», που παίζει σε όλες τις θέσεις από την σέντρα και μπροστά , εκτός από σεντερ φορ, γρήγορος, τεχνίτης που πατάει περιοχή και βλέπει δίχτυα. Με λίγα λόγια, μιλάμε για έναν νεότερο… Ιμπαγάσα! Κοστολογείται γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο και εδώ υπάρχουν εμπόδια, αφού πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Σάντος.

5. Αλεξάντερ Χλεμπ: Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, με την τεχνική ηγεσία των Καταλανών όμως να μην τον έχει στα πλάνα του ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, το πωλητήριο έχει μπει ήδη δίπλα στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, με την τιμή του να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

6.Ντενίλσον: Ανήκει στην Άρσεναλ και έχει προταθεί ως δανεικός. Η περίπτωση του, πάντως, θεωρείται δύσκολη, αφού η ομάδα του δίνει σπάνια παίκτες μακριά από την Αγγλία. Κοστολογείται γύρω στα 9 εκατομμύρια ευρώ και είναι περισσότερο αμυντικός, παρά οργανωτικός μέσος.

7. Μίλαν Γιοβάνοβιτς:  Και να κλείσουμε, με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα του Ολυμπιακού, αφού έχει «φάει» κόλλημα εδώ και δύο χρόνια. Ο λόγος για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να «ελευθερωθεί» από την Λίβερπουλ. Αξίζει γύρω στα 7 εκατομμύρια , ενώ οι απαιτήσεις του για κάθε χρόνο ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια!



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved