Πασσιαλής:  «Ο Άρης ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Πασσιαλής: «Ο Άρης ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Για το παιχνίδι της Κυριακής, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Νέων των «Κίτρινων», Νίκος Πασσιαλής.

Ο προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας Κ-20 του Αρη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, Νίκος Πασσιαλής, μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM» αναφέρθηκε τόσο στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (30/01) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και στον αγώνα της ομάδας Νέων με τον ίδιο αντίπαλο.

«Τα ντέρμπι ξεκινούν το Σάββατο με την ομάδα Κ-20 και ολοκληρώνονται με την μεγάλη ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Εμείς επικεντρωνόμαστε κυρίως στο ματς της μεγάλης ομάδας, χωρίς βέβαια, να υποτιμούμε το παιχνίδι των μικρότερων. Το μυαλό μας, όμως, είναι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του και πρόσθεσε:

«Όσο και να θες να το δεις σαν όλα τα άλλα παιχνίδια, κακά τα ψέματα, αυτά τα ματς έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, αλλά ο Αρης το χρειάζεται και το θέλει περισσότερο. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φτάσει η ομάδα στον στόχο της».


Αναφορικά με το ποια παιχνίδια θυμάται ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων, ο κ. Πασσιαλής σημείωσε:

«Θυμάμαι πολλά παιχνίδια, δεν είναι μόνο ένα. Ίσως περισσότερο να μου έχει μείνει ένας αγώνας το ’81-’82, που είχε λήξει 0-2. Δεν ξεχνιούνται αυτοί οι αγώνες, όπως μπορεί μετά από μία εβδομάδα να ξεχάσεις την Ξάνθη ή τον Εργοτέλη. Είναι ματς που τα θυμάσαι για μία ζωή».


Ερωτηθείς για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι, σχολίασε:

«Συνήθως, επειδή έχεις στο μυαλό σου το αποτέλεσμα, σε τέτοιες περιπτώσεις δε γίνονται καλά ματς. Οι ομάδες παίζουν κουμπωμένα, ώστε σε κάποια ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν το παιχνίδι. Αυτός που το θέλει περισσότερο και είναι πιο τυχερός θα κερδίσει ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται».


Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν στον πάγκο τους Ελληνες προπονητές, επεσήμανε:

«Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι τόσο στον πάγκο του Αρη όσο και του ΠΑΟΚ κάθονται Ελληνες  προπονητές. Είναι νέοι και έχουν όνειρα. Είναι γνώστες των ντέρμπι, περισσότερο διαβασμένοι από τους ξένους. Θα δούμε ποιος θα προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο κοντά στην ψυχολογία των παικτών και του κόσμου. Βέβαια, ο Αρης καίγεται για βαθμούς αυτήν τη στιγμή και δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά θέλω φυσικά να είναι ο Αρης».


Ο τεχνικός της ομάδας Κ-20 μίλησε και για την αντίστοιχη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στις συγκεκριμένες ηλικίες:

«Βαθμολογικά το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πιο σημαντικό. Με μία νίκη ξεφεύγουμε από τους διώκτες μας. Φυσικά, το βλέπουμε σαν όλα τα άλλα, θα κατέβουμε για να κάνουμε να το παιχνίδι μας και ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές. Έχουμε παίκτες και μπορούμε να αναπληρώσουμε τα οποιαδήποτε κενά. Λογικό είναι τα παιδιά να έχουν το άγχος των ντέρμπι, αλλά προσπαθούμε να τα αποφορτίζουμε. Εξάλλου, τρεις βαθμούς δίνει και αυτό το ματς, αλλά θα είμαστε λίγο περισσότερο προετοιμασμένοι. Πρέπει οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο κλίμα σιγά-σιγά γιατί θα μεγαλώσουν και θα έχουν τέτοια παιχνίδια σε πιο υψηλό επίπεδο».


Τέλος, για τους στόχους της ομάδας Κ-20, ο Νίκος Πασσιαλής, είπε:

«Τα συνεχή θετικά αποτελέσματα έφεραν και την καλή ψυχολογία στα παιδιά. Δεν μπορείς φυσικά να είσαι ανίκητος. Και οι ήττες χρειάζονται. Εμείς, παρ’ όλα αυτά, είμαστε ένα γύρο αήττητοι και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved