Καλή αρχή, νέα αρχή...

Καλή αρχή, νέα αρχή...

Μέσα στο «τσουνάμι» των αποκαλύψεων (οι γνωρίζοντες λένε ότι πολύ σύντομα θα έρθει και άλλο εξίσου μεγάλο και πολλοί θα είναι αυτοί που θα χάσουν τον... ύπνο τους), το οποίο ακολούθησε του ισχυρού «σεισμού» που συντάραξε συθέμελα το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και προκάλεσε πολύ έντονες... μετασεισμικές δονήσεις, τη Δευτέρα (27/6) πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αρη για τη νέα χρονιά.

Σ' ένα τοπίο σκοτεινό και μέσα σε «φορτωμένο» κλίμα, οι «κίτρινοι» αναζητούν το δικό τους φως στο βάθος αυτού του τούνελ που έχει μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με όπλο την αξιοπρέπεια, ξεκινούν μια καινούργια προσπάθεια, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα συνδυάζει το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο.

Πριν ακόμη ξεσπάσει το σκάνδαλο και την «παγωμάρα» που ακολούθησε, ο Αρης ήταν από τις λιγοστές ομάδες που κινούνταν οργανωμένα στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού (και συνεχίζει να κινείται...) Να θυμίσουμε ότι οι Καρίμ Σολτάνι, Σάκης Κανούλας και με τη... βούλα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται με το στυλό στο χέρι, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα –με τα υπάρχοντα δεδομένα- ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ πριν απ' όλα αυτά να μην ξεχνάμε και τις τρεις εσωτερικές μεταγραφές, τους Σωκράτη Διούδη, Μιχάλη Γιαννίτση, Γιάννη Γιαννιώτα, βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-20, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τα νέα πρόσωπα, λοιπόν, θα είναι αρκετά. Τις επόμενες μέρες αναμένεται ακολουθήσουν και άλλοι. Το μεγαλύτερο μέρος του παζλ θα έχει συμπληρωθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα γίνει το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Εκεί, που θα αρχίσει ουσιαστικά να «χτίζεται» ο νέος Αρης, με τη φιλοσοφία του Σάκη Τσιώλη.

Στην πιο δύσκολη περίοδο στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, αλλά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται για να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα, πατώντας γερά στα πόδια τους, γνωρίζοντας παράλληλα ότι οι δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στη διάρκεια της σεζόν είναι πολλές. Τα εμπόδια που θα κληθούν να ξεπεράσουν θα είναι αρκετά και δύσκολα.

Πρώτο ραντεβού των παικτών είναι τη Δευτέρα (27/6). Πρώτο ραντεβού με τον κόσμο θα γίνει δύο μέρες αργότερα στην ανοικτή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επόμενο ραντεβού στο Καρπενήσι, στο πρώτο φιλικό.

Καλή αρχή, νέα αρχή...



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved