«Ο Άρης το θέλει περισσότερο...»

«Ο Άρης το θέλει περισσότερο...»

Στην εκτίμηση ότι ο Αρης θέλει περισσότερο τη νίκη από τον ΠΑΟΚ προχώρησε σε δηλώσεις που έκανε στον Libero 107,4 ο Κώστας Οικονομίδης.

Ο παλιός παίκτης τόσο του Αρη όσο και του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής και είπε πως θα υπάρχει ιδιαίτερο πάθος στο παιχνίδι γιατί όλοι οι παίκτες, ακόμα και οι ξένοι γνωρίζουν πια τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα.

«Είναι ένα παιχνίδι που άσχετα με την ετοιμότητα των ομάδων, την ψυχολογία και την βαθμολογία, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Συνήθως οι αγώνες αυτοί είναι σφιχτοί και υπάρχουν δυνατές μονομαχίες. Θα υπάρχει πάθος στον αγωνιστικό χώρο καθώς όλοι γνωρίζουν την σημασία που έχει το παιχνίδι αυτό. Στον ΠΑΟΚ ειδικά και οι ξένοι που υπάρχουν είναι καιρό εδώ και ξέρουν τι σημαίνει, ενώ αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι τελευταία υπάρχει μια διάθεση στην ομάδα να προωθηθούν νεαρά παιδιά. Αυτό είναι κάτι θετικό καθώς οι ξένοι που υπάρχουν σε μια ομάδα πρέπει να είναι παίκτες που να κάνουν την διαφορά, αλλιώς είναι καλύτερα να αγωνίζονται Έλληνες παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Αρη, είπε πως η αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει θετικά και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να έχει ως στόχο την επιθετική βελτίωση, κάτι που μπορεί να γίνει με τις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη.

Για τον ΠΑΟΚ είπε ότι θα του λείψει από το ντέρμπι ο Βιτόλο, ενώ εκτίμησε πως δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα ανάπτυξης και πως του ταιριάζει το παιχνίδι αναμονής που παίζει τελευταία.

Είπε πως το ματς είναι κομβικό για τους «κίτρινους» γι’ αυτό και το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλό τους, ενώ «ξεδίπλωσε» τις αναμνήσεις του από τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής και θυμήθηκε ένα ωραίο γκολ που πέτυχε ως παίκτης του ΠΑΟΚ εναντίον της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά ο κ. Οικονομίδης είπε:

Για την ομάδα του Άρη:  «Η αλλαγή προπονητή πιστεύω ότι έδωσε στην ομάδα μια ψυχολογία ανανέωσης και φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Άρης φέτος έχει σκοράρει μόλις 11 φορές σε 20 παιχνίδια και με βάση αυτό το δεδομένο πιστεύω ότι είναι επιτυχία για τον Άρη που βρίσκεται εδώ και μπορεί να διεκδικεί ακόμη την ευρωπαϊκή έξοδο. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να έχει ως στόχο την επιθετική βελτίωση και αυτό προσπάθησε με την απόκτηση νέων παικτών τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν τα νέα αποκτήματα, δεν νομίζω ότι είναι σε θέση ακόμη να βγάλουν ένα 90λεπτο αλλά μάλλον θα κληθούν να βοηθήσουν στην διάρκεια του αγώνα. Ήρθαν καλοί παίκτες και λόγω της επιθετικής αδυναμίας της ομάδας, ίσως δώσουν μια φρεσκάδα που λείπει τελευταία. Ο Άρης είχε επίσης πολλές απουσίες τελευταία που του κόστισαν, βλέπαμε τον κ. Κούπερ να κοιτά στον πάγκο και να μην έχει παίκτες να βάλει να παίξουν».

Για τον ΠΑΟΚ:  «Θα απουσιάσουν Βιτόλο και Φωτάκης αλλά ο Τσουκαλάς πάει καλά, ο Βιτόλο όμως είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ΠΑΟΚ, προσφέρει πολλά και ανεβάζει τους συμπαίκτες του αλλά για την ώρα ο Τσουκαλάς δείχνει να ανταποκρίνεται. Όπως φαίνεται ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί ως χαφ στον αγώνα, δεν είναι χαφ βέβαια αλλά είναι φοβερός επαγγελματίας και πάντα βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Έτσι δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα ανάπτυξης, με Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στις πτέρυγες στον ΠΑΟΚ ταιριάζει το παιχνίδι αναμονής που παίζει τελευταία, η ομάδα άλλωστε πρέπει πάντα να λειτουργεί ανάλογα με τους παίκτες που έχει στην διάθεσή της».

Για την ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι και την επιθυμία των ομάδων για την νίκη: «Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύς λόγος για την τιμωρία και ο κόσμος της ομάδας, όπως ακούω ασχολείται κυρίως με αυτό αλλά δεν νομίζω ότι οι παίκτες της ομάδας επηρεάζονται. Αυτό που δεν ξέρω πάντως είναι αν στον ΠΑΟΚ τελικά θεωρούν τον αγώνα ήσσονος σημασίας καθώς δεν έχει βαθμολογική πίεση και έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία του στα play- off. Για τον Άρη το παιχνίδι είναι κομβικό, ακολουθούν 5 πολύ δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα και το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τους στόχους της ομάδας στην συνέχεια. Πιστεύω ότι ο Άρης το θέλει περισσότερο το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το γκολ που πέτυχε ως παίκτης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Δόξα Δράμας:  «Φυσικά το θυμάμαι το γκολ, δεν έχω πετύχει και πολλά στην καριέρα μου άλλωστε αλλά ευτυχώς ήταν μερικά εντυπωσιακά και τα θυμάται ο κόσμος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προπονητής ήταν ο Μπλάζεβιτς, γενικός αρχηγός ο Γιώργος Κούδας, αξέχαστες στιγμές ζήσαμε τότε ενώ πρόεδρος ήταν ο Βουλινός, ένας πολύ αξιόλογος πρόεδρος και άνθρωπος, που έχει αδικηθεί πιστεύω από την ιστορία».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved