«Μεγάλη μεταγραφή ο Φέισα»

«Μεγάλη μεταγραφή ο Φέισα»

Ως έναν από τους καλύτερους είκοσι καλύτερους νέους στην Ευρώπη χαρακτήρισε τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο Μάρκο Τζουνίνο.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Νάπολι και εις εκ των κορυφαίων αναλυτών ποδοσφαίρου στην Ιταλία, μίλησε στον «Πρωταθλητή» για την μεταγραφή του Σέρβου μέσου στον Ολυμπιακό.

«Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή. Ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει το μέγεθός της. Είναι λογικό. Όμως, πρόκειται για έναν κορυφαίο παίκτη. δεν θα αργήσει πολύ που κάποιος σύλλογος θα πληρώσει πολλές φορές τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του», ήταν αρχικά τα λόγια του Μάρκο Τζουνίνο.

Και συνέχισε: «Θέλω να πω ότι πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση. Είχε βέβαια ένα σοβαρό τραυματισμό που την περασμένη σεζόν δεν του επέστρεψε να αγωνιστεί και αυτό είναι ένα θέμα».

Όσον αφορά στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης και έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, απάντησε: «Τότε όλα θα είναι καλά. Τον παρακολουθούσα αρκετό καιρό. Τον ξέρω καλά, ήταν στη λίστα της Νάπολι, της Μίλαν και άλλων ιταλικών ομάδων. Είναι ένας παίκτης που εφόσον δεν έχει πρόβλημα, όπως λέτε, μπορεί να παίξει με ευκολία σε οποιαδήποτε ιταλική ομάδα. θεωρώ ότι είναι ανάμεσα στους είκοσι καλύτερους νέους στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Μάρκο Τζουνίνο παρομοίασε τον Λιούμπομιρ Φέισα με τους Ντε Ρόσι και Στάνκοβιτς: «Είναι νέος, αλλά το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από ωριμότητα. Ξέρει εξαιρετικά να κλείνει χώρους, αλλά και να δημιουργεί παιχνίδι. Παίζει δυνατά και στέκεται όρθιος. Αν χρειαζόταν να βρω έναν παίκτη πιο γνωστό να τον παρομοιάσω, αυτός είναι ο Ντε Ρόσι της Ρόμα. Ή ακόμα και ο Στάνκοβιτς για τους δύο ρόλους που έχει στο χώρο της μεσαίας γραμμής σε Ίντερ και Εθνική Σερβίας».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved