Κοσμίδης: «Πρώιμο να πούμε κάτι»

Κοσμίδης: «Πρώιμο να πούμε κάτι»

Την άποψή του πως αυτή την χρονική στιγμή θα ήταν πρώιμο να γίνουν εκτιμήσεις για τον τηλεοπτικό… χάρτη της νέας σεζόν, εξέφρασε ο Πιέρ Κοσμίδης.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Super League, μιλώντας στον «NovaΣπορ FM» αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό… τοπίο της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού και της Skoda Ξάνθης στην Κεντρική Τηλεοπτική Διαχείριση του συνεταιρισμού.

«Υπάρχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2014. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Η Κεντρική Διαχείριση εξασφαλίζει έσοδα σε κάθε ομάδα, κάτι που είναι σημαντικό, αν σκεφτούμε την φετινή συγκυρία», ανέφερε αρχικά ο Πιέρ Κοσμίδης.

Και συνέχισε: «Το μίνιμουμ ποσό και αναφέρομαι σε ομάδες που έρχονται από την Β’ Εθνική, ανέρχεται στα 2,5 εκ. για κάθε σεζόν και βοηθάει τις ομάδες στον προϋπολογισμό τους. Βέβαια, υπάρχει μια σειρά από εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό και την Skoda Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός είχε μια σύμβαση με την ΕΡΤ που ολοκληρώθηκε φέτος και είναι σε συζητήσεις με την NOVA και άλλα δίκτυα και μένει αν δούμε που θα καταλήξει η περίπτωση».

Για το αν η εισαγωγή του Ολυμπιακού και της Skoda Ξάνθης, αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων, απάντησε: «Για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, υπάρχει ένα κυκλικό πρόγραμμα, που σημαίνει πως οι ομάδες εναλλάσσονται στις ζώνες. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια συμφωνία της Λίγκας, με την Forthnet (σ.σ. NOVA) και τις ομάδες. Θα ήθελα να επισημάνω πως υπάρχει μια παράμετρος. Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου. Από τις ομάδες έχει ζητηθεί να αρχίσουν πιο αργά για να μην υπάρχει επιβάρυνση λόγω καιρού. Η πρώτη ζώνη αναμένεται να είναι μεταξύ 7.00 και 7.30 και η δεύτερη στις 21:15».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των αγώνων σε σχέση με τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανέφερε: «Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Και η ίδια η NOVA περιμένει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τις άλλες δύο ομάδες. Θα είναι πρώιμο να πούμε κάτι».

Παράλληλα, ο Πιέρ Κοσμίδης μίλησε και για το νέο… χάρτη της κατηγορίας: «Ισχύει ότι δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Κατά πόσο θα επικυρωθεί η βαθμολογία, δεν μπορώ να το πω τώρα και πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις ομάδες της Β’ Εθνικής».

Τέλος, για την κατάσταση που επικρατεί στην Football League και κατά πόσο επηρεάζει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, απάντησε: «Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί να δούμε ποιες ομάδες θα ανέβουν για να έχουμε μια εικόνα πλήρη».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved