«Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

«Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Ο Νούνο Γκόμες μίλησε στο Onsports και υποστήριξε ότι βρίσκεται σε φάση που δεν μπορεί να πει και πολλά για τον Παναθηναϊκό, αφού φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει την απόφασή του αναφορικά με την πρόταση των «πρασίνων»

Ο 35άχρονος επιθετικός είναι γνωστό ότι έχει κάνει συζητήσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο διάστημα της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στην πατρίδα του και έχει δεχθεί το κάλεσμα για να γίνει ο βασικός επιθετικός του Παναθηναϊκού την νέα περίοδο, από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ χαιρετά οριστικά το «τριφύλλι» και την Ελλάδα.

«Θα μάθετε σύντομα»

«Ξέρετε κι εσείς φαντάζομαι τι συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστά και έχουν γραφτεί τα περισσότερα, όμως στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σας πω και πολλά πράγματα, καταλαβαίνετε το γιατί», είπε αρχικά ο Νούνο Γκόμες και συνέχισε: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε κι εσείς να κάνετε τη δουλειά σας και ο κόσμος να μάθει πληροφορίες, αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάποιες στιγμές».

Όσο για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του να παίξει στον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος πρόσθεσε: «Έχω ξαναπεί ότι θεωρώ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ τον Παναθηναϊκό και μια πάρα πολύ καλή επιλογή για κάθε ποδοσφαιριστή. Ξέρω πολλά για την ομάδα και φυσικά για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τους Καραγκούνη και Κατσουράνη που ήμασταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα και έχω ακόμα επαφές».

Τέλος, σε νέα ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του και αν έχει αρχίσει να. κλίνει προς κάποια από τις προτάσεις που έχει δεχθεί, ο Νούνο Γκόμες ήταν ξανά φειδωλός και αινιγματικός. «Είπαμε, είναι έτσι τα πράγματα που δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω τώρα. Αν έχετε λίγη υπομονή, σύντομα θα μάθετε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου επιθετικού.

Ο ρόλος του Φερέιρα, το εμπόδιο της Μπράγκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη πάρει το «ΟΚ» του 35χρονου φορ για να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρέπει να δοθεί το «ΟΚ» και από την «πράσινη» διοίκηση για να τελειώσει η συμφωνία με τον Νούνο Γκόμες, κάτι που δεν έχει γίνει όμως ακόμα αφού στο «τριφύλλι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι μεταγραφές θα γίνουν μετά τις πωλήσεις.

Ο Φερέιρα πάντως έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία για τον παίκτη που θέλει να ηγηθεί τις επίθεσής του τη νέα σεζόν και να αποτελέσει την «κολώνα» της «πράσινης» επίθεσης, όντας παράλληλα ένας από τους 3-4 έμπειρους παίκτες στο νεανικό ρόστερ που θέλει να διαμορφώσει ο 65άχρονος τεχνικός.

Από εκεί και πέρα όμως, πέρα από τη θέληση του Νούνο Γκόμες να παίξει στον Παναθηναϊκό - με ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League - υπάρχουν και άλλα εμπόδια. Πρώτο και σημαντικότερο η Μπράγκα, που έχει κάνει επίσημη πρόταση δια του προέδρου της στον 35χρονο φορ. Οι φιναλίστ του Europa League έχουν ένα «συν» στο να πάρουν τον έμπειρο φορ, αφού δε θα χρειαστεί να μετακινηθεί μακριά από την οικογένειά του που δε φεύγει από την Πορτογαλία. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που «κόπηκε» η πρόταση της Πουέμπλα από το Μεξικό, η οποία έδινε πολύ περισσότερα χρήματα στον πρώην άσο της Μπενφίκα από αυτά που δίνουν «πράσινοι» και Μπράγκα.

Το θέμα του Νούνο Γκόμες πάντως για τον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι θετικές και να υπάρξει οριστική συμφωνία των δυο πλευρών αν η «πράσινη» ΠΑΕ μπει επίσημα και δυνατά στη διεκδίκηση του Πορτογάλου, αφήνοντας δεύτερη στην κούρσα την Μπράγκα.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved