Τσιώλης: «Στόχος οι 34 βαθμοί»

Τσιώλης: «Στόχος οι 34 βαθμοί»

Νίκη για να είναι υπερήφανος ο κόσμος και χαρούμενος ο Αχιλλέας Μπέος θέλει ο Σάκης Τσιώλης στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς είναι αναγκασμένος να κυνηγά ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Βολιωτών εξήγησε ότι δεν κοιτά το όνομα του αντιπάλου ούτε τι χρώμα φανέλας φορά, ανέλυσε πώς θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον Ολυμπιακό, ώστε η ομάδα του να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, τόνισε ότι στόχος του είναι οι Βολιώτες να φτάσουν τους 34 βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ ανέφερε ότι ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Τικάο, αφού έφτασε η μπλε κάρτα του παίκτη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη:

Για τις απουσίες:

«Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Σανκαρέ και ο τραυματίας Ψυχογιός, ενώ είναι αμφίβολος ο Ουμπίντες. Δεν είναι 100% έτοιμος, ίσως το Σάββατο να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Θα τον χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον σε ένα μέρος του παιχνιδιού».

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ευχάριστο. Είπα, όμως, στα παιδιά να αφήσουμε πίσω τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτή ανήκει στον κόσμο, την πόλη, που την χρειάζονται! Πρέπει, λοιπόν, να αφήσουμε το δέντρο και να δούμε το δάσος, που για εμάς είναι οι 34 βαθμοί. Είμαστε ακόμη σε μεγάλη πίεση και οφείλουμε να κυνηγάμε τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και χρώματος φανέλας.
Μακάρι και σε αυτό το παιχνίδι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς για να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια, να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Βόλου και να δώσουμε ευχαρίστηση στον χρηματοδότη μας, που από τότε που ήρθε έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα. Θέλουμε να είναι ικανοποιημένος και δικαιωμένος για τους συνεργάτες που έχει επιλέξει και για την ομάδα του.

Για τον Ολυμπιακό και το πώς θα τον αντιμετωπίσει:

«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα σαν ομάδα και πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, είπα στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό μας. Αφού νικήσαμε την ΑΕΚ, που είχε επικρατήσει τόσο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τότε μπορούμε και εμείς να πάμε με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι θέμα τακτικής. Αν μπορέσουμε να βγάλουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με αυτή τη δυναμική και την κουλτούρα που έχουμε, μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο και να αφήσουμε χρώματα και ομάδα. Στο τέλος, θα δούμε ποια ομάδα άξιζε να πάρει το αποτέλεσμα.

Ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν κενοί χώροι. Ο Ολυμπιακός είναι καλός στους στενούς χώρους και στο συνδυαστικό παιχνίδι με Τοροσίδη, Μπράβο και τον Ιμπαγάσα, που είναι ο συνδετικό κρίκος από την άμυνα στην επίθεση.

Ο τρόπος που παίζει μας κάνει να σκεφτόμαστε έναν τρόπο παιχνιδιού που μπορεί να μας δώσει πλεονεκτήματα. Πατάμε καλά στο στυλ παιχνιδιού που έχουμε στο μυαλό μας.  Το μόνο που φοβάμαι είναι πως όταν δίνεις χώρους στον αντίπαλο και έχεις πιο ενισχυμένη την άμυνά σου, τότε μπορεί αν ο διαιτητής είναι επιρρεπής στα φάουλ, να σφυρίζει συνεχώς στημένες φάσεις και τότε να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Για το πώς θα περιορίσει τον Μιραλάς:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν έχουμε επιλογή κεντρικών αμυντικών, τότε με την τακτική περιορίζουμε τη δραστηριότητα ενός παίκτη. Προσπαθούμε να μην του δώσουμε χώρο. Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης σε τέτοια προβλήματα.

Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο ακόμη και για τον Τζιμπούρ. Περιμένουμε ότι μπορεί να παίξει».

Για την πιθανή συμμετοχή του Τικάο:

«Ήρθε η μπλε κάρτα του και η αλήθεια είναι πως με προβληματίζει θετικά. Μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δυσκολεύεται να νικήσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο:

«Εκτός από το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε, πρέπει να βελτιωθούμε και να τελειώνουμε τις φάσεις. Έχουμε αυτό το πρόβλημα γιατί πολλές ομάδες παίζουν κλιμακωτή άμυνα και κυνηγάνε περισσότερο την αντεπίθεση. Μην εκπλαγείτε αν με τον Ολυμπιακό η ομάδα έχει πιο ξεκάθαρες φάσεις! Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για την απόκτηση του επιθετικού:

«Έχουν γίνει αρκετές επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού. Μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, με την οποία θα ήταν πιο δυνατή η ομάδα μας. Ευελπιστώ μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, τη Δευτέρα, να γίνει αυτή η κίνηση, καθώς μας περιμένει πολύ μεγάλος αγώνας και πολύ δρόμος. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, γιατί οι αντίπαλοι που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία περιμένουν πως και πώς να χάσουμε βαθμούς».

Για το τι κοιτάζει ώστε οι παίκτες να μπορούν να εγκλιματιστούν στην ομάδα:

«Το πλεονέκτημα της ομάδας είναι η χημεία της. Θα πρέπει οι παίκτες να ταιριάζουν στον τρόπο που παίζουμε. Στη μεταγραφική περίοδο κοιτάμε να πάρουμε παίκτες που έχουν ενεργή συμμετοχή, καλή φυσική κατάσταση και να ταιριάζουν στη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved