Ατρόμητος με... μέλλον

Ατρόμητος με... μέλλον

Παράλληλα με τον σχεδιασμό της πρώτης ομάδας, ο Ατρόμητος τρέχει και αυτόν των τμημάτων υποδομής με ανάλογη οργάνωση και ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Σπανός συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών, Τάκη Μιχαλέτο και ενημερώθηκε για τη λειτουργία των ομάδων Κ-20, Κ-17 και Κ-15, όπως επίσης και για μια σειρά από άλλα ζητήματα.

Κατ' αρχάς, εγκρίθηκε η πρόσληψη του Λουκά Κάλλα ως νέου τεχνικού της ομάδας Κ-17. Ο Κάλλας αντικαθιστά τον Σωτήρη Ρίζο που αναλαμβάνει πλέον την καθοδήγηση της Κ-15. Προπονητής της Κ-20, τέλος, θα είναι ο Μάρκος Δήμος (ανακοινώθηκε προ ημερών) με άμεσο συνεργάτη τον Σωτήρη Θεοδώρου (μέχρι πέρσι τεχνικό της Κ-15).

Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι την εργομέτρηση των νεαρών αθλητών θα κάνει πλέον ο Γιώργος Ζιώγας ο οποίος είναι και ο εργοφυσιολόγος της πρώτης ομάδας.

Στον Ατρόμητο αποφάσισαν επίσης ότι οι μικρές ομάδες πρέπει να αλλάξουν έδρες. Η Κ-17 δεν θα αγωνίζεται πλέον στη Χρυσούπολη (πλαστικός χλοοτάπητας), αλλά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Μαζαράκη (φυσικός χλοοτάπητας), ενώ αναζητείται γήπεδο για την Κ-20, η οποία πέρσι είχε ως έδρα αυτό του Ηφαίστου (επίσης με πλαστικό χλοοτάπητα).

Ο Μιχαλέτος, τέλος, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι η ομάδα έχει συμφωνήσει και με τους περίπου 20 νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα που ξεχώρισε το τμήμα σκάουτινγκ και κυρίως ο Τόλης Αποστόλου. Ηδη κάποιοι εξ αυτών έχουν ανακοινωθεί, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν σειρά τις προσεχείς ημέρες.

«Γίνεται σπουδαία δουλειά»

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κ-17, Λουκάς Κάλλας μίλησε στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου για το νέο του ρόλο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στην οικογένεια του Ατρόμητου και ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους αλλά και για να βοηθήσουμε την ομάδα.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, έχω τρομερή όρεξη για δουλειά σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του ποδοσφαίρου που είναι τα παιδιά. Παιδιά που αφήνουν τις οικογένειες τους και έρχονται κοντά στον Ατρόμητο αναγνωρίζοντας την σπουδαία δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες του. Και πρέπει να τα ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τόσο για τη δική τους πρόοδο όσο και για το καλό της ομάδας».

Ο Κάλλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στο Κερατσίνι. Ως προπονητής, εργάζεται τα τελευταία επτά χρόνια και έχει περάσει από τον πάγκο των: Νίκης Ρέντη, Ένωση Πρωτέα – Χαλκηδόνας (άνοδος Δ’ Εθνική), Ελλάς Ποντίων (άνοδος Δ’ Εθνική), Κερατσίνι, Αετό Κορυδαλλού, Ένωση Περαμαϊκού. Από πέρσι είναι προπονητής της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Πειραιά.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved