Απειλούν και δωροδοκούν Ιωαννίδη

Απειλούν και δωροδοκούν Ιωαννίδη

Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης είναι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει τις υποθέσεις του Ηρακλή στο CAS, προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή των καταδικαστικών αποφάσεων.

Ο έγκριτος νομικός τα τελευταία δύο 24ωρα δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη, ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου και είναι η έδρα της επαγγελματικής του ιδιότητας. Στο πρώτο τηλεφώνημα προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον κ. Ιωαννίδη, ενώ στο δεύτερο δέχτηκε απειλές!!! Πάντως, ο έμπειρος νομικός δεν πρόκειται να αφήσει τις υποθέσεις έως ότου εκδικαστούν και προχώρησε σε γραπτή τοποθέτηση, δείχνοντας ότι θα συνεχίσει κανονικά το έργο του μέχρι να φτάσει ο «Γηραιός» στη δικαίωση.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής:
«Καταδικάζω απερίφραστα παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και στο ρόλο των δικηγόρων, ο οποίος είναι ιερός. Αυτή τη στιγμή υπερασπίζομαι το αναφαίρετο δικαίωμα μιας ιστορικής ομάδας στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη. Καμία απειλή, οποιασδήποτε μορφής, δεν θα με αναγκάσει να παραιτηθώ και να καταπατήσω τον όρκο μου για παροχή νομικής βοήθειας στον πελάτη, που εκπροσωπώ.

Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα των νομικών ενεργειών, θα συνεχίσω να τιμώ τη νέα εντολή, που μου έχει δώσει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Η καριέρα μου, τα αποτελέσματά της, καθώς και η επαγγελματική αξιοπρέπεια και ακεραιότητα είναι δεδομένα αδιαπραγμάτευτα. Δεν ζω στην Ελλάδα και δεν έχω καμία σχέση με τα ʽλαμόγιαʼ των αθλητικών συμφερόντων, που καθημερινά παρακολουθείτε να αποκαλύπτονται.

Η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, κυρίως της Θεσσαλονίκης, γνωρίζει την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια του συγχωρεμένου πατέρα μου. Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρα κληρονόμησα και εγώ, με συνέπεια, εκείνοι, που με τηλεφωνούν, αρχικώς για να με χρηματίσουν και στη συνέχεια για να με απειλήσουν, προκειμένου να εγκαταλείψω τις υποθέσεις του ΗΡΑΚΛΗ, να χάνουν άδικα το χρόνο τους. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω, μη αφήνοντας ούτε πέτρα, που να μη σηκώσω, προκειμένου να ανακαλύψω την αλήθεια.

Ο αγώνας για την αλήθεια, την ισονομία και δικαιοσύνη είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Αποτελεί τιμή μου η νομική εκπροσώπηση του παλαιότερου και ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου, ο οποίος αντιπροσωπεύει ιδιαίτερη ιστορική, κοινωνική και προοδευτική εξέλιξη, αλλά και αθλητικές επιτυχίες, που περιποιούν τιμή για τη γενέτειρά μου, τη Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσω απερίσπαστος, τιμώντας τον νομικό όρκο μου».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved