«Η Original πέτυχε 100%»

«Η Original πέτυχε 100%»

Τον απολογισμό των τριών χρόνων στην προεδρία της Ερασιτεχνικής, έκανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, μίλησε στην εφημερίδα « Ώρα των Σπορ» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος, για τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και για την Original.

Πως αποφάσισες να μην κατέβεις τελικά υποψήφιος;

«Η απόφαση αυτή δεν είναι τώρα, έχει παρθεί από την στιγμή που διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για την υπόθεση. Είχα πει πριν από τρία χρόνια, όταν είχε ξεκινήσει αυτή η υπόθεση, ο πρώτος που θα θελήσει να διεκδικήσει την καρέκλα και την εξουσία, εγώ θα αποσυρθώ θεσμικά και θα παραμείνω απλό μέλος του σωματείου. Ιδιότητα που με ανέπνευσε από την πρώτη στιγμή και ιδιότητα που την γουστάρω πολύ περισσότερο από μια καρέκλα. Διότι πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν γουστάρουν τις καρέκλες και τις διοικήσεις, ωστόσο, τσουπ χώνονται στα ψηφοδέλτια. Εγώ αυτό που είπα το τήρησα γιατί πιστεύω ότι μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο απ’έξω αν πραγματικά το θέλεις. Το μέσα στο συμβούλιο με το έξω δεν έχει καμία διαφορά αν το θέλεις πραγματικά να προσφέρεις. Για αυτό έγινε και η πραγματική αναγέννηση της ΑΕΚ, γιατί όλοι αυτοί που βοήθησαν και συνετέλεσαν τα μέγιστα σε αυτό, δεν ήταν άνθρωποι του διοικητικού σχήματος, ήταν εθελοντές και προέρχονται από την οικογένεια της ORIGINAL και όχι μόνο. Όσοι ήρθαν εδώ, η αγκαλιά του σωματείου άνοιξε και τους δέχτηκε όλους».

Θεωρείς άδικο κάποιοι να συνδέουν τον υποβιβασμό του μπάσκετ με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής;

«Είναι εκ του πονηρού. Είναι για αγράμματους και για αμόρφωτους. Τελευταία γενική συνέλευση που έγινε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, ήταν του κ. Φιλλίπου ο οποίος όριζε τον κ.Καραμανλή σαν μεγαλομέτοχο, σαν εκπρόσωπό του στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση. Ό,τι καλό και να κάνουμε εδώ πέρα, πάντα θα βρίσκουν ελαττώματα και ατέλειες. Αυτό κατάλαβα πλέον και δεν με ενοχλεί καθόλου».

Ποια πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της τριετίας, η οποία σου έχει μείνει πιο έντονα χαραγμένη στην μνήμη:

«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η πρώτη φορά που ήρθαμε εδώ μετά τις εκλογές και είδαμε την Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έχει κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό ήταν η πρώτη δυνατή συγκίνηση και με αυτήν έχω μείνει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες οι υπόλοιπες επιτυχίες δεν ήταν εξίσου δυνατές. Απλά ήταν η πρώτη επαφή και μου έχει μείνει αυτή η μέρα».

Το 1.2 εκατ. ευρώ σε δωρεές τι σημαίνει για σένα εκτός από ένα νούμερο;

«Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Σημαίνει στην πράξη εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό μου. Στις προσπάθειες που κάναμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι μερικά πράγματα που είναι αδιάσειστα, Εμείς που δεν έχουμε καράβια, που δεν είχαμε την οικονομική ευχέρεια, εμπνεύσαμε κάποιους να έρθουν να βάλουν  1.2 εκατ. ευρώ σε δωρεές».

Για τον Σταύρο Αδαμίδη;

«Σαν πρόεδρος στην ΠΑΕ κρίνεται και θα σου πω όταν φύγει. Στο τέλος κάνουμε ταμείο. Θα κριθεί όταν φύγει. Καλά στοιχεία έχει δείξει αλλά δεν έχει στηριχθεί όσα θα έπρεπε από τους μετόχους. Όλο το κακό ξεκίνησε από την λανθασμένη επιλογή στήριξης προς τον Ντέμη Νικολαΐδη από τους μεγαλομετόχους. Κάτι που δεν το λέω εγώ, το είπαν και οι ίδιοι. Όταν περνούν τα χρόνια, βγαίνει και η αλήθεια στην επιφάνεια. Οι αλήθειες λένε  ότι όλοι αυτοί οι μέτοχοι που στήριζαν τον Νικολαΐδη με λευκή επιταγή, μετά από λίγα χρόνια με δηλώσεις του τα πήραν πίσω».

Στο τελευταίο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής ήσουν αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά. Θεωρείς ότι η ομάδα της ORIGINAL πέτυχε τον στόχο της αυτά τα τρία χρόνια;

«Είμαι πάντα φορτισμένος συναισθηματικά όταν μιλάω για την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ORIGINAL πέτυχε 100%, διότι είναι μια ιστορία που κρίνεται σε καθημερινή βάση. Διότι αγωνίζεται σε καθημερινή βάση και εκτίθεται σε καθημερινή βάση. Άρα λοιπόν με το δεδομένο τα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί παρά να θεωρείται πετυχημένη η θητεία της ORIGINAL».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved