Αρης και στο Λουξεμβούργο!

Αρης και στο Λουξεμβούργο!

Ιδρύθηκε σύνδεσμος οπαδών στη μικρή κεντροευρωπαϊκή χώρα

Είναι γνωστό ότι ο Αρης έχει οπαδούς σε όλη την Ευρώπη. Από την πιο μεγάλη μέχριτην πιο μικρή χώρα της Γηραιάς Ηπείρου. Το Λουξεμβούργο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Στη μικρή αυτή κεντροευρωπαϊκή χώρα εδώ και λίγο καιρό υπάρχει ένας σύνδεσμος οπαδών. Ο Ροδόλφος Μασλίας συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που αποφάσισαν την ίδρυσή του. Ο κ. Μασλίας φιλοξενήθηκε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

«Ζω στο Λουξεμβούργο από το 1981. Εργάζομαι στην υπηρεσία της Ορολογίας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η τρέλα μου για τον Αρη ξεκίνησε από την ηλικία των 7 ετών, παρακολουθώντας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην ιταλική Κάλιαρι Τόσο εγώ, όσο και ο γιος μου είμαστε μέλη της Λέσχης από την αρχή. Όποτε βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Φέτος είδαμε 4-5 αγώνες και στο Χαριλάου, αλλά και εκτός έδρας», ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε:

«Μαζί με άλλους δύο φίλους του Αρη ξεκινήσαμε την δημιουργία αυτού του συνδέσμου, ως μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Τον δηλώσαμε επισήμως στο κράτος και μάλιστα αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Πλέον, είμαστε μία παρέα 10 ατόμων, που ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια. Βέβαια είμαστε περισσότεροι και θα κοιτάξουμε να τους στρατολογήσουμε όλους. Η ελληνική παροικία, σε είναι μικρή χώρα, όπως είναι το Λουξεμβούργο, αριθμεί γύρω στα 1.500 άτομα. Πιστεύω ότι κάνουμε μία ωραία προσπάθεια και ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε σε ό,τι μπορούμε από την Κεντρική Ευρώπη. Θέλουμε να βοηθήσουμε με τις επαφές μας στις διεθνείς προσπάθειες που κάνει και η Λέσχη για την καταπολέμηση της βίας και για τις σχέσεις της με τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Λέσχη είναι ενήμερη για τη δράση μας και είμαστε στη διάθεσή της».

Σχετικά με την δράση του νεοσύστατου συνδέσμου φίλων του Αρη, δήλωσε:

«Μια σκέψη είναι ο σύνδεσμός μας να καλύψει την ευρύτερη περιοχή. Έχουμε τώρα κάποιες επαφές με φίλους που βρίσκονται στις Βρυξέλλες. θα κάνουμε τη συνέλευσή μας, αφού έρθουμε σε επαφή με όλον τον κόσμο της ομάδας και η πρόταση θα είναι όχι μόνο για το Λουξεμβούργο, αλλά και για τις γύρω χώρες».

Και ο Ροδόλφος Μασλίας, κατέληξε:

«Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δική μας ιστοσελίδα, που θα αποτελέσει το βασικό μέσο του συνδέσμου μας, οπότε κάθε υπόδειξη για μέλη είναι ευπρόσδεκτη».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved