«Φτάνει με την υποκρισία σας»

«Φτάνει με την υποκρισία σας»

Η Αυτόνομη Θύρα 10 πήρε θέση για όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και αυτά που λαμβάνουν χώρα στην ομάδα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή αναφέρουν ότι όλα αυτά διεξάγονται για τα μάτια του κόσμου, καθώς όπως υπογραμμίζουν τα δεδομένα δε θα αλλάξουν. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι είναι υποχρέωση όλου του κυανόλευκου κόσμου να δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη μέρα του συλλόγου. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

«Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας την οποία θα ζήλευε ακόμα και ο Πίτερ Σέλερς. Ο τίτλος της, αν και συνηθισμένος, παραμένει πιασάρικος: ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Η ελληνική πολιτεία και οι αρχές του ποδοσφαίρου λοιπόν αποφάσισαν να σπάσουν το απόστημα και να προσφέρουν σε όλους εμάς από εδώ και μπρος ένα καθαρό, άσπιλο και αμόλυντο πρωτάθλημα!

Αυτοί δηλαδή οι οποίοι σε αγαστή συνέργια με κάποιους από τους διωκόμενους, οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας τη διπλή καταδίκη του Ηρακλή, αυτοί θέλουν να μας πείσουν ότι δυο εβδομάδες αργότερα μεταμορφώθηκαν σε σωτήρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτοί οι οποίοι «αντάμειψαν» την ομάδα μας με δυο υποβιβασμούς για την επιλογή της να στέκεται μακριά από φαινόμενα σαν αυτά που διαβάζουμε στις δικογραφίες των κατηγορούμενων, αυτοί θέλουν να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτοί που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος το οποίο γεννά την εξαθλίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτοί θα το εξυγιάνουν.
Εμείς από τη μεριά μας λέμε ότι φτάνει με την υποκρισία. Ο σοφός λαός λέει και έχει δίκιο ότι «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Γιʼ αυτό η πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου ας βρει κάποιο άλλο παραμύθι για να κάνει τον λαό να ξεχάσει τα μέτρα που προσπαθούν να του επιβάλλουν και ας πάψει επιτέλους να ονομάζει την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των κυκλωμάτων που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στον επαγγελματικό αθλητισμό, μιας και αποτελούν κινητήριο μοχλό του, σαν εξυγίανση ή κάθαρση. 

Μέσα σε αυτή τη χαοτική κατάσταση ο Ηρακλής προσπαθεί να βρει το δρόμο του. Ο κόσμος του Ηρακλή μπερδεμένος και με τεράστια κενά ενημέρωσης για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ Ηρακλής καλείται τη Δευτέρα 27/6 στη γενική συνέλευση του Γ.Σ. να πάρει αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον του συλλόγου. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει πλήρης, λεπτομερής και πάνω απʼ όλα έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις κάτι που ελπίζουμε να συμβεί στο ακέραιο από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και του Γ.Σ. 

Εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε εκεί για να ακούσουμε και να αξιολογήσουμε τις προτάσεις κάτι ανάλογο πρέπει να πράξει και ο οποιοσδήποτε οπαδός και φίλαθλος του Ηρακλή αγαπά και ανησυχεί γιʼ αυτή την ομάδα».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved