«Έκοψε» Αλιαντιέρ, ανακοίνωσε Κόζακ

«Έκοψε» Αλιαντιέρ, ανακοίνωσε Κόζακ

Έκανε πίσω η διοίκηση της Λάρισας για τον Αλιαντιέρ, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γάλλου επιθετικού. Ανακοινώθηκε ο Γιάν Κόζακ

Αλλαγή πλάνων στην Λάρισα αναφορικά με την απόκτηση του Ζερεμί Αλιαντιέρ…

Ο 28άχρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος από το 2007 ανήκει στη Μίντλεσμπρο, ενώ στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα της Άρσεναλ, ήλθε στην Λάρισα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματά τους ωστόσο, δεν ήταν αυτά που περίμεναν να δουν οι Θεσσαλοί!

Τόσο οι διοικούντες, όσο και η τεχνική ηγεσία της Λάρισας δεν έχουν πλέον περιθώριο για λανθασμένες επιλογές και μετά την «εικόνα» του -αξιόλογου κατά τα άλλα- Ζερεμί Αλιαντιέρ, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο (ως απίθανο!) να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και να ντυθεί ο Γάλλος επιθετικός (επέστρεψε, ήδη, στην Αγγλία) στα βυσσινί…

Μετά την απογοητευτική -για τους φίλους της ΑΕΛ- εξέλιξη στο θέμα απόκτησης του Αλιαντιέρ, στον κάμπο περιμένουν εντός της ημέρας (27/1) την άφιξη του Σανέλ Κούλιτς, του έτερου επιθετικού με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Ο 33άχρονος Αυστριακός φορ της Νοσατέλ Ξαμάξ θα περάσει κι αυτός με την σειρά του από… εξονυχιστικό έλεγχο κι αν όλα εξελιχθούν ικανοποιητικά, ίσως και ν’ ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.

Οι διοικούντες την θεσσαλική ΠΑΕ, πάντως, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιάν Κόζακ. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση για τον Σλοβάκο χαφ, ο οποίος υπέγραψε για έξι μήνες, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαν Κόζακ. Ο διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ΑΕΛ συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένος στις 24 Απριλίου 1980 στο Κόζιτσε ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από την ομάδα της γενέτειράς του με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην παρθενική του σεζόν. Σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λόκερεν. Δεν κατάφερε, όμως, να στεριώσει εκεί και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ξανά Κόζιτσε, Σλάβια Πράγας, αλλά στην Αρτμέντια ουσιαστικά καθιερώθηκε και έκανε όνομα, παίρνοντας ταυτόχρονα το χρίσμα του διεθνή. Με τη συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε επίσης δύο πρωταθλήματα (2005, ’08) και ένα Κύπελλο (2005). Πρωταθλητής Σλοβακίας στέφθηκε και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ πριν από την άφιξή του στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ αγωνιζόταν στη ρουμάνικη Τιμισοάρα.

Είναι 25 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα Ανδρών της Σλοβακίας και έχει σημειώσει 2 γκολ, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού»



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved