Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζουν!» (ph)

Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζουν!» (ph)

Για λάσπη κατά του Ολυμπιακού από επικοινωνιακά κέντρα, μίλησε ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, στο περιθώριο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα, υποστήριξε πως η υπόθεση των ύποπτων αγώνων δεν αγγίζει και δεν αφορά τον Ολυμπιακό και τον ίδιο προσωπικά, αναφέροντας πως επικοινωνιακά κέντρα συνεχίζουν τον «πόλεμο» κατά της ομάδας, που είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φλεβάρη.

«Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση άσκηση δίωξης απέναντί μου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού, τα ίδια ξεκίνησαν και τώρα το ίδιο πράγμα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών.

Το «παρών» στην αίθουσα έδωσε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν έκανε κάποια επίσημη τοποθέτηση. Νωρίτερα, ο δυναμικός αμυντικός, είχε μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες την ομάδα, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος που θα κινηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Onsports σας μετέφερε live την τοποθέση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την παρουσίαση του Σέρβου μέσου, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, που υποστήριξε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε στην παρουσίαση του Λιούμπομιρ Φέισα. Θα πει δύο λόγια ο νέος μας ποδοσφαιριστής, θα κάνει μια νέα τοποθέτηση ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νέα μεταγραφή και στην συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης κατά την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Είναι τιμή για μένα», ανέφερε σχετικά ο Φέισα.

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την μεταγραφή του Σέρβου μέσου: «Η μεταγραφή του Φέισα είναι η τέταρτη μεταγραφή. Όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη, όπως σας είπα, βρισκόμαστε στην τέταρτη μεταγραφή και θα συνεχίσουμε. Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και ο στόχος θα είναι εφικτός. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός συνεχίζεται και δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία. Αν έχετε όποια ερώτηση...».

Ερωτηθείς για την απόκτηση του νεαρού άσου, απάντησε: «Έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει δείξει καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και περιμένουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας».

Για το αν θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός μεταγραφή - αεροδρομίου, ανέφερε: «Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα sites και δείτε dvd θα δείτε πως είναι μια τεράστια μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί και παίκτες που ξέρουν οι ειδικοί. Υπήρξαν παίκτες και ήρθαν στο αεροδρόμιο και πήγαν μόνο οι δημοσιογράφοι και ήταν εξαιρετικοί. Η σημερινή μεταγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Κοβάσεβιτς και του Μαθία».

Σε ερώτηση για την περίπτωση του Κάρλος Σάντες και του Καϊτά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι. Σε μερικές μέρες θα ξεκαθαρίσει και για τον Καϊτά».

Για το αν η μεταγραφή του Φέισα είναι επένδυση για το μέλλον, τόνισε: «Ο κ. Φέισα ήταν στο νοσοκομείο για 4 ώρες. Όλοι οι παίκτες για το ίδιο χρονικό διάστημα μένουν στο νοσοκομνείο. Δεν κάναμε κάτι παραπάνω για τον κ. Φέισα. Όταν ξοδεύεις εκατομμύρια, πιστεύω πως ο παίκτης πρέπει να περάσει από εξετάσεις».

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Λιούμπομιρ Φέισα. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, διάρκειας τεσσάρων ετών».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved