Ατρόμητος ο Γιαννούλης!

Ατρόμητος ο Γιαννούλης!

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έμενε για να αποτελεί και επίσημα παίκτη της ομάδας ο Κώστας Γιαννούλης και αυτή ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης (23/06).

Ο Κατερινιώτης μπακ βρέθηκε στα γραφεία της Κυανόλευκης ΠΑΕ (στη φωτό μαζί με τον Γιάννη Αγγελόπουλο), υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός από την Κολωνία. Λίγο αργότερα, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας:

«Νομίζω ότι βρέθηκε η καλύτερη λύση μετά από την αξιολόγηση των προτάσεων που είχα, γιατί ο Ατρόμητος έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα.

Ο Ατρόμητος έχει τη φήμη ενός πολύ οργανωμένου σωματείου και το διαπίστωσα από κοντά βλέποντας τις αθλητικές του εγκαταστάσεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκε. Διαθέτει ένα τεχνικό επιτελείο που δουλεύει πολύ, έχει την στήριξη του κόσμου του και μπορεί να πετύχει και άλλες διακρίσεις στο μέλλον σαν και αυτήν με την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο 23χρονος μπακ και συνέχισε:

«Η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε έτσι όπως την περίμενα. Πήγα σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να κάνω μια νέα αρχή, να τον βοηθήσω αλλά και να με βοηθήσει. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου κι εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με επιτυχία και υγεία για όλη την ομάδα».

Ο γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1987 αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Βατανιακό και τη σεζόν 2005-06 φόρεσε τις φανέλες των Πανιωνίου και Φωστήρα. Την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Πιερικό από όπου και μεταγράφηκε στον Ηρακλή.

Με τον Γηραιό άρχισε να διαφημίζει το όνομά του και έπειτα από τρεις σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήρθε η επιβράβευση με την Κολωνία να προχωρά στην απόκτησή του.

Ο Γιαννούλης στάθηκε άτυχος, καθώς ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον άφησε για αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από τη δράση. Τώρα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα όπως έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, του δίνεται η ευκαιρία να... αντεπιτεθεί αγωνιστικά.

Εκκρεμεί η οψιόν

Ο Ατρόμητος επιθυμούσε και επιθυμεί στη συμφωνία με την Κολωνία να μπει και οψιόν αγοράς του παίκτη για το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει για το αν αυτό θα συμβεί και έναντι ποιου ποσού. Κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί άμεσα.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved