«Μεράκι το γήπεδο»

«Μεράκι το γήπεδο»

Ο στόχος του γηπέδου αποτελεί προτεραιότητα για τον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο Κώστας Νεστορίδης στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/06) παρουσιάστηκε επίσημα ο συνδυασμός του οποίου ηγείται ο Κώστας Νεστορίδης, σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Κανάκης). Ο παλαίμαχος άσος λοιπόν στην ομιλία του τόνισε πως μεγάλος στόχος αποτελεί η κατασκευή του γηπέδου, ενώ απηύθυνε έκκληση για ενότητα.

«Σας χαιρετίζω καλώ όλους τους Αεκτζηδες να με ψηφίσουν παλαίμαχους, συνδεσμίτες, απλούς φιλάθλους ξέρω ότι με αγαπάτε όπως είναι η κατάσταση δεν μας εμπνέει. Η Μάνα ΑΕΚ δεν εκπνέει λεβεντιά όπως την ξέρουμε, δεν παίζει μπάλα όπως εγώ. Εκτιμώ που μπορούμε να φωνάξουμε για το γήπεδο. ΑΕΚτζίδικη ιδέα ξημερώνει. Ο Νεστορίδης σας. Δεν κατηγορούμε κανένα. Μπορούμε να ενωθούμε όλοι να γίνει το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια για να βοηθήσουμε και ΠΑΕ αν θέλει και η ΠΑΕ τους ευχαριστούμε. Το μεγάλο μου μεράκι είναι το γήπεδο να ξαναζήσουμε εποχές παλαιών ποδοσφαιριστών που τα έδιναν όλα. Έχω παίξει με γύψο στα χέρια και τα έκρυβα από τον διαιτητή. Κινδύνευα γιατί είμαι ΑΕΚ. Όλοι πρέπει να ψηφίσουν αυτούς που πρέπει. Κι αυτά που λένε και κατηγορούν είναι ψευδή. Αυτοί έχουν βάλει ζωή τους και χρήματα. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί ορισμένοι δεν ξέρουν και κατηγορούν αλλά εγώ τους γνωρίσω κι επειδή με πιστεύετε αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που βοήθησαν και θα βοηθήσουν ξανά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεστορίδης.

Επίσης, μίλησε ο Αλκιβιάδης Καμπαδάκης, παλαιό στέλεχος διοικήσεων της ΑΕΚ, επισημαίνοντας: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του συνδυασμού μας που αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους με ήθος εμπειρία και πρόσφορα στην ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή νιώθω μεγάλη συγκίνηση γιατί δίπλα μου έχω το ιερό τέρας που λέγεται Κώστας Νεστορίδης. Είναι η σημαία του συνδυασμού μας. Ήρθε γιατί είδε ποιοι είμαστε. Είμαι υπερήφανος γιατί όλοι είναι διαλεκτοί άνθρωποι και έχουν καταξιωθεί. Ακούστηκε πως δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα ονόματα. Εμείς απαντάμε ότι ο Νεστορίδης δεν είναι όνομα είναι Ιστορία».

Το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, δηλώνοντας: «Θέλω να μιλήσω για δύο πράγματα. Πρώτον για τα Δημοσιογραφικά έντυπα προσπάθεια να δημιουργήσουν κατάσταση . Ποτέ δεν αναφέρθηκαν στα θετικά σημεία αυτά τα χρόνια της διοίκησής μας. Λένε ότι ο Ανατολιωτάκης χρέωσε την ΑΕΚ , κατέστρεψε ΑΕΚ. Αυτά ου διαβάζουμε είναι ότι έχει την ώθηση να χρεώνει και τώρα θέλει να διεκδικήσει τα χρήματά του. Κανείς από αντιπολίτευση και οποιοσδήποτε δεν αμφισβήτησε πως έχω βάλει κάποια χρήματα. Αρχικά είχα προτείνει το 40 % και αυτό το ποσό που θα αγοραζόταν ένα κτίριο που θα στεγαζόταν η Μάνα. Αργότερα στο 50%. Γιατί δεν εξετάζουν την διαδρομή μου. Να γραφεί από τους δημοσιογράφους ότι και οικονομικά δεν βρίσκεται σε καλό σημείο και χαρίζει ένα ποσό που δεν έχει χαρίσει κανείς μετά τον Μπάρλο. Θεωρείτε αυτό έγκλημα; Πλήρωσα παλιότερα χρέη άλλων διοικήσεων. Υπάρχει εκχώρηση από την απελθούσα διοίκηση στον Σρκρήπη για τα λεφτά που είχε καταθέσει και τα εισέπραξε από την ΓΓΑ. Και το τελευταίο που θα πω είναι ότι γνωρίσουν ότι ο Ανατολιωτάκης αγωνίστηκε σ μια παντοδυναμία ου Νικολαϊδη να έχει όλο τον Τύπο υπό στην κατοχή του και Υπουργούς. Συμφέρον μετόχων το εκτός Φιλαδέλφειας γήπεδο. Κάναμε αγώνα δεν πέρασε το θέμα να βάλουμε ταφόπλακα είχε φέρει ο Σταματιάδης μελάτη που αφορούσε στο γήπεδο για προπονητικό και μουσείο. Αλλά αυτό δεν πέρασε γιατί δώσαμε μάχη. Είμαι ευτυχισμένος και δυστυχισμένος ταυτόχρονα για το ότι η Ερασιτεχνική παραχωρούσε με μνημόνιο να παραχωρήσει το σήμα και το 10% . Δεν είναι ώρα για διχόνοιες. Είναι ώρα που ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί τα υπέρ και τα κατά που θα φέρουν αλλαγή πραγματική».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved