«Και την ψυχή μας για άνοδο»

«Και την ψυχή μας για άνοδο»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την άνοδο στη Super League, είναι οι παίκτης του ΟΦΗ σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Μιλώντας στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6», ο έμπειρος δεξιός μπακ των κρητικών αναφέρθηκε στα play offs και τόνισε μεταξύ άλλων ότι εφόσον διεξαχθούν, οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την άνοδο στην Super League.

Για το πώς βίωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όλη την κατάσταση που επικρατούσε τον τελευταίο μήνα: «Σίγουρα ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμάς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Από χθες έχουν βγει κάποιες φήμες για εμάς αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις  . Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο που έπρεπε να κάνουμε προπονήσεις και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να παίξουμε στα πλέι οφ. Είναι αυτό που θέλαμε όλοι και κυνηγάμε όλη τη χρονιά και δεν θέλουμε να αφήσουμε τον στόχο μας να πάει χαμένος. Από την άλλη είναι μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν μετά από τόσο καιρό. Μας συμπεριφέροντε λες και είμαστε ρομπότ και θα μας πουν να παίξουμε τα πλέι οφ».

Για το αν συμφωνεί με την διεξαγωγή των πλέι οφ μετά από ένα μήνα απραξίας των ποδοσφαιριστών: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε τον στόχο μας αν γίνουν πλέι οφ  αν και κατά την γνώμη μου πρέπει να ανέβει η ομάδα απευθείας».

Για το πώς κατάφερε το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραμείνει ενωμένο και να κάνει καθημερινά προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα: «Όσο μπορούσαμε ένα μήνα κάναμε προπονήσεις και ο προπονητής έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να μας κρατήσει δυνατούς γιατί υπήρχαν παιδιά που έληγαν τα συμβόλαια τους στις 30 Ιουνίου. Παρόλα αυτά είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό στάδιο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα δεν είμαστε όπως ήμασταν στο επίπεδο όταν τελειώσαμε το πρωτάθλημα. Και οι άλλες ομάδες όμως πάνω κάτω δεν κάνανε και αυτές δυνατή προπόνηση».

Για τον ίδιο και τα μελλοντικά του σχέδια από την στιγμή που το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Για να έχω μείνει εδώ μέχρι τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι τον πρώτο λόγω τον έχει ο ΟΦΗ και πρώτα θα συζητήσω με την ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί υπάρχουν αρκετά παιδιά που λήγουν τα συμβόλαια τους , ώστε να είμαστε καλυμμένοι και να μην νιώθουμε ανασφάλεια. Μακάρι όλα να πάνε καλά και είμαι σίγουρος ότι θα μας καλέσουν να κάνουμε νέα συμβόλαια. Για εμένα τον πρώτο λόγω τον έχει ο ΟΦΗ. Είναι κάτι που κάνω και αγαπάω δεν κάνω χάρη που βρίσκομε στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο να τιμήσουμε το συμβόλαιο μας και από εκεί και πέρα ο καθένας να κοιτάξει το μέλλον του».

Για το αν παίξει ρόλο περισσότερο στα παιχνίδια των πλέι οφ η σωματική κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις:«Πιο πολύ δεν είναι η σωματική κούραση αλλά η αβεβαιότητα που υπήρχε και αυτά που ακούγαμε ότι αν η ομάδα δεν ανέβει θα διαλύσει. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το ψυχολογικό παρά το σωματικό. Στον ΟΦΗ είμαστε 28 παιδιά όπου ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο για να κατέβει και να κάνει προπόνηση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό είμαστε όλοι δεμένοι και θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος. Είμαστε στα τέλη Ιουνίου και βρισκόμαστε όλοι εδώ και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η ομάδα. Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά".

Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας και την βοήθεια που περιμένουν να τους δώσει στα πλέι οφ: «Καθ΄ όλη την χρονιά βιώσαμε την αγάπη του κόσμου που ήταν πάντα δίπλα μας και συνεχίζει να είναι. Αν παίξουμε πλέι οφ θέλω να πω στον κόσμο ότι είναι δεδομένο ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας όλοι οι παίκτες για να βγει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό δείχνουν όλα τα παιδιά ότι θέλουν να πετύχουν τον στόχο του ΟΦΗ που δεν είναι άλλος από την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved