Κάλεσμα σε Νούνο Γκόμεζ!

Κάλεσμα σε Νούνο Γκόμεζ!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, μίλησε με τον Νούνο Γκόμεζ έτσι ώστε να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Επαφή Φερέιρα με Νούνο Γκόμεζ!

Η σημερινή (23/06) A’ Bola αναφέρει ότι ο έμπειρος Πορτογάλος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα μετά από εννέα χρόνια, 398 παιχνίδια και 165 γκολ, είναι στη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τους «πράσινους» ωστόσο για τον 35χρονο στράικερ έχει εκφράσει ενδιαφέρον, υπό τη μορφή επίσημης πρότασης δια στόματος Αντόνιο Σαλβαδόρ, η Μπράγκα αλλά και η Πουέμπλα από το Μεξικό. Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, ο Νούνο Γκόμεζ είχε συνάντηση χθες (22/06) το απόγευμα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού του εξέφρασε το ενδιαφέρον του να τον φέρει στο «τριφύλλι».

Όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι, ο 65χρονος τεχνικός δεν ήταν σε θέση να κάνει επίσημη πρόταση στον Νούνο Γκόμεζ, από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει το μπάτζετ της νέας χρονιάς και το θέμα των πωλήσεων το οποίο και προέχει στην παρούσα φάση.

Το σίριαλ καλά κρατεί…

Καλά πληροφορημένοι οι Πορτογάλοι, αφού όντως στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό αυτό που υπάρχει τώρα είναι το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ και το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο. Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η συνάντηση που θα έχει ο Φιλίπ Πιολά, μάνατζερ του Γάλλου, με τους ανθρώπους της ομάδας της Ρώμης θα είναι καθοριστική.

Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ μοιάζει δεδομένη και αυτό που θέλουν οι «λατσιάλι» είναι να συμφωνήσουν και με τον Σισέ που δε δέχεται ωστόσο να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι ένα «αγκάθι» ακόμα, από τη στιγμή που ο Σισέ θέλει διετές και οι Ιταλοί προσφέρουν τριετές ενώ κάποια σενάρια από την Ιταλία θέλουν την Γαλατάσαραϊ να προχωράει σε πρόταση-«σφήνα» για τον Γάλλο, δίνοντάς του 3 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετή συμφωνία.

Πρώτα αποχωρήσεις, μετά ενίσχυση

Από εκεί και πέρα, τους «πράσινους» απασχολούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Μπουμσόνγκ με την Βόλφσμπουργκ που φαίνεται να «ναυαγούν». Οι οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου είναι αυτές που φρενάρουν την πώλησή του στους «λύκους», που αναμένεται να αποφέρει στο «τριφύλλι» 500.000 ευρώ, συν το κέρδος του συμβολαίου του που φυσικά δε θα καταβληθεί.

Την ίδια ώρα θα αρχίσουν να γίνονται και προτάσεις για περικοπές σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών που αμείβονται με περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τα σενάρια να θέλουν τον Δημήτρη Γόντικα να έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη για να συζητήσουν αναπροσαρμογή των αποδοχών τους.

Τέλος, όταν ξεκαθαρίσουν οριστικά τα παραπάνω θέματα, πωλήσεις, μειώσεις, αποχωρήσεις, θα αρχίσει ουσιαστικά να κινείται και πιο ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και ανάλογα με το πώς θα έχουν κυλήσει τα πράγματα θα κάνει και τις εισηγήσεις του σε Σαμαρά και Γόντικα για την ενίσχυση της ομάδας.

Πέρα από τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μάτος, που θα είναι ουσιαστικά μια μεταγραφή για το «τριφύλλι», ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζητήσει και την απόκτηση δύο επιθετικών αν αποχωρήσει ο Σισέ. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουν προβάδισμα οι Μπρούνο Γκάμα και Νούνο Γκόμεζ, ενώ για την μεσαία γραμμή έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Αντρές Μαντρίντ. Κύριο χαρακτηριστικό και των τριών παικτών, ότι έχουν μείνει ελεύθεροι και το μόνο κόστος που θα κληθεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός είναι αυτό των συμβολαίων τους.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved