Ξεσκαρταρίσματος συνέχεια...

Ξεσκαρταρίσματος συνέχεια...

Παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει και ο Κλαούδιο Ντάτομο. «Κλοτσάει» ο Γκερέιρο.

Μετά τους Σκόκο, Μπλάνκο και Γιάχιτς, ο επόμενος που θα κουνήσει μαντήλι από τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη και την διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την λύση της συνεργασίας τους. 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Λατινική Αμερική, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Όχι» από Γκερέιρο

Αντίθετα με τον Ντάτομο, ο Ρότζερ Γκερέιρο έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ για να τον αφήσει ελεύθερο να αναζητήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, δίνοντάς του και 250.000 ευρώ αποζημίωση.

Παράλληλα, αρνητική ήταν και η απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές και ουσιαστικά ο Πολωνός διεθνής μέσος «κάθεται» πάνω στο παχυλό συμβόλαιό του.

Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, είναι ότι το σίριαλ με τον Γκερέιρο θα έχει πολλά επεισόδια στο φετινό καλοκαίρι, καθώς τρεις ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να απαλλαγούν από τα 600.000 ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του.

Στο χέρι της για τους Ισπανούς, τελειώνει του Μπέλεκ

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να εντάξει στο δυναμικό της τους «εκλεκτούς» του Μανόλο Χιμένεθ, Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Τόσο ο Κάλα, όσο και ο Χοσέ Κάρλος δεν εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να ενδώσουν στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ βάζοντας ψαλίδι στις αποδοχές τους που ανέρχονται σε 300.000 και 200.000 ευρώ αντίστοιχα, ωστόσο με δεδομένο ότι το προξενιό γίνεται από τον Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθούν να βλέπουν με κάτι παραπάνω από καλό μάτι τον γάμο!

Όσο για το θέμα του Μπέλεκ, στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι ακόμα και σήμερα (23/06) θα τελειώσει το θέμα με το δανεισμό του Καμερουνέζου από την Ουντινέζε. Από τη στιγμή μάλιστα που έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο το συμφωνητικό που συμπεριλαμβάνει τελικά και τον όρο συμμετοχών που απαιτούσαν οι Ιταλοί, ενώ η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα και με τον Καμερουνέζο (θα εισπράξει 100.000), η υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία. Οι ιθύνοντες μάλιστα της ΑΕΚ ευελπιστούν, παρά και τη «σφήνα» της Γρενάδα, πως το ζήτημα θα κλείσει οριστικά αύριο, ακόμα και με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Περιμένει πρόταση ο Ματέος

Την κρούση της ΑΕΚ για να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του περιμένει ο Νταβίδ Ματέος, από τη στιγμή που φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για την Ρεάλ Μαδρίτης της επόμενης περιόδου. «Θα επιλέξω την καλύτερη πρόταση, αγωνιστικά και οικονομικά, και εννοείται πως δεν αποκλείω την ΑΕΚ αν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω δεχτεί κρούση», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Sportday».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο νεαρός σέντερ μπακ είναι ήδη στο «στόχαστρο» τριών ομάδων της πατρίδας του, κάτι που μειώνει τις ελπίδες της ΑΕΚ για συμφωνία με τη Ρεάλ με στόχο τον εκ νέου δανεισμό του.

Οι βλέψεις του Καράμπελα

Εκτός από τη μεταγραφολογία που κυριαρχεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχει ενδιαφέρον και για τα όσα πιστεύουν και στοχεύουν παράλληλα για τη νέα σεζόν οι παίκτες που δεν αλλάζουν «στέγη». Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καράμπελας στο περιοδικό «TOP SCORER» τονίζοντας πως στόχος του είναι να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ και να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα.

Ηθική δικαίωση

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με την οποία ξεκινάει ουσιαστικά η κάθαρση και η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε σε ομιλία του στη βουλή και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ηθική δικαίωση» για την ΑΕΚ. Η ικανοποίηση του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη, για τις κινήσεις των Αρχών είναι έκδηλη και δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας συγχαίροντάς τον, ενώ περιμένει παράλληλα και τοποθέτηση από την πλευρά Super League.



Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved